Home Новини сучасних технологій Названо причини, чому варто вимикати ваш телефон під час відпустки і не...

Названо причини, чому варто вимикати ваш телефон під час відпустки і не тільки

0

Плануєте відпуску найближчим часом або просто відпочинок на декілька днів? Яка б там відповідь не була, на дану статтю вам варто звернути увагу, це точно. А все тому, що зараз буде названо причини, чому варто вимикати ваш телефон під час відпустки і не тільки. Скажемо так, усім нам час від часу потрібен детокс, і на цей раз від наших смартфонів.

Мова йде про відпустку чи вихідні не просто так, адже в будні дні ми настільки сильно залежні від наших ґаджетів як в особистому плані, так і в плані роботи, що відпочити від нього вийде лише одиницям. А от відпустка самий ідеальний варіант.

Тепер щодо позитивних наслідків, які ви відчуєте вимкнувши ваш смартфон під час відпустки. І перше, це спокій. Саме так, вимкнувши телефон, ви залишитесь і без інтернету, відповідно вас не будуть турбувати дзвінки, повідомлення чи електронні листи. Тобто ви не будете очікувати на прихід ніяких повідомлень і будете перебувати в стані спокою, а не в стані очікування. Звісно, на який час вимикати смартфон вирішувати вам, але декілька годин в день точно підуть вам на користь.

Друге – сон та самооцінка. Вимкнення телефону позитивно впливає на якість сну, і це уже доведено багатьма вченими. Тому не нехтуйте цим, а відкладайте телефон ще до моменту засинання та не використовуйте його як перед сном, так і одразу після. Щодо самооцінки, то це питання стоїть зараз дуже гостро, адже в соцмережах усе настільки ідеально показано, що багато людей просто втрачають межу реальності та ідеальної картинки. Звісно, що в реальному житті все не так, і ці фото чи короткі відео показують настільки малу частину життя блогерів та інших людей, що судити по них не потрібно. Так, їх можна використовувати як мотивацію, але не зациклюватись на них, це точно. Тому детокс від соціальних мереж необхідний так само, як і спілкування із реальними людьми в повсякденному житті.

Третє – час на хоббі чи інші справи, які завжди залишаються на потім. Так, вимкнувши телефон ви зможете зайнятись тим, що справді вас цікавить: переглядом фільмів, читанням книг, заняттями спортом, прогулянками, тощо. Без телефона ви точно згадаєте про справи, які ніяк не змогли довести до кінця протягом останнього часу. А якщо ви вимкнете телефон під час відпуски, то точно зможете повністю насолодитись природою та іншими моментами, які вас оточують. Час проведений без телефона явно пройде більш корисно та якісно.

Саме тому, якщо в будні дні ви не можете дозволити собі такого типу детокс, то під час відпуски обов’язково скористайтесь нашими порадами і ви відчуєте значне полегшення та велике задоволення від поїздки.

Також нещодавно українцям назвали 5 причин, чому необхідно видалити соцмережі.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version