Home Новини сучасних технологій Чим відрізняється iPhone 12 від iPhone 11 в плані можливостей та характеристик?

Чим відрізняється iPhone 12 від iPhone 11 в плані можливостей та характеристик?

0

Apple iPhone 12 з’явився у продажі достатньо давно, але частина користувачів досі задається питанням, чи варто міняти iPhone 11 на iPhone 12. Давайте сьогодні розберемось, чим відрізняється iPhone 12 від iPhone 11 в плані можливостей та характеристик.

Розпочнемо із того, що iPhone 12 був представлений у чотирьох варіантах, а саме базовій версії, Pro, Pro Max та mini. Порівнюючи дані моделі із iPhone 11, перше що ви помітите, так це зміну дизайну і найбільше виділяються тут рамки корпусу. Задня панель отримала дещо виступаючу платформу із основною камерою, а фронтальна знаходиться у виїмці. Також варто згадати і про дисплей, який захищений спеціальним склом - Ceramic Shield.

Щодо можливостей, то нові iPhone 12 обладнані справді потужним процесором A14 Bionic та отримали підтримку технології 5G. Екран тут OLED, із високим розширенням, щільністю пікселів та високою яскравістю. Фотоможливості, порівняно із iPhone 11, стали кращі, зокрема це проявляється при зйомці у темряві. Також iPhone 12 отримав можливість використовувати віртуальну eSIM-картку поряд із звичайною SIM-картою. Ще варто згадати про технологію MagSafe, яка значно спрощує процес бездротової зарядки.

Думаю, варто розглянути і самі характеристики кожної моделі iPhone 12. І так, базова модель iPhone 12 отримала таку ж діагональ екрану, як і iPhone 11, а саме 6,1-дюймову OLED Super Retina XDR. Процесор, як ми зазначали вище, A14 Bionic з Neural Engine нового покоління. Варіанти внутрішньої пам’яті – 64 Гб, 128 Гб та 256 Гб. Фронтальна камера із 12 Мп датчиком, та основна – 12 Мп ширококутний та 12 Мп надширококутний датчики.

iPhone 12 Pro також отримав 6,1-дюймовий екран OLED Super Retina XDR, процесор A14 Bionic з Neural Engine нового покоління та три варіанти сховища – 128 Гб, 256 Гб та 512 Гб. Основна камера отримала три датчики по 12 Мп (ширококутний, надширококутний та телефото). Фронтальна також 12 Мп. Ще однією особливості Pro-версії є модуль LIDAR.

iPhone 12 Pro Max отримав уже більший екран, а саме 6,7 дюйма і як в версії Pro – сканер середовища LIDAR. Інші основні характеристики такі – процесор A14 Bionic з Neural Engine нового покоління, внутрішня пам’ять – 128 Гб, 256 Гб та 512 Гб. Камери – 12 Мп фронтальна та три датчики основної по 12 Мп (ширококутний, надширококутний та телефото.

iPhone 12 mini, відповідно до назви, отримав найменшу діагональ екрану – 5,4 дюйма. Сам дисплей безрамковий та справді компактний. Процесор тут такий же як і в A14 Bionic, сховище – 64 Гб, 128 Гб та 256 Гб. Камери: фронтальна 12 Мп, основна складається з 12 Мп ширококутної та 12 Мп надширококутної.

Також нещодавно стало відомо, що В Україні очікується дефіцит нових iPhone 12.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version