Home Новини сучасних технологій Названо вирішення проблеми із поганою якістю зв’язку на смартфонах Xiaomi

Названо вирішення проблеми із поганою якістю зв’язку на смартфонах Xiaomi

0

Якщо ви користувач смартфонів Xiaomi, Poco чи Redmi, то сьогодні буде названо вирішення проблеми із поганою якістю зв’язку на смартфонах Xiaomi, зокрема назвемо спосіб їх вирішення на оновлених версіях MIUI.

Поганий зв’язок на смартфонах, окрім усім нам звичних причин, може бути пов’язаний із функціями, які в багатьох випадках є ввімкнені автоматично на наших пристроях. Відповідно до цього, не всі перевіряють дані параметри в налаштуваннях. Зараз мова йде про активовану функцію «дзвінки через Wi-Fi», а також функцію VoLTE. Як би це не було, але вони можуть впливати на якість дзвінків, тобто ви можете погано чути співрозмовника, або ж він вас.

Для відключення даних функцій вам потрібно зайти в меню налаштувань, там перейти в розділ «SIM-карти та мобільні мережі», далі – «Ваша SIM-карта». Якщо промоніторити відгуки користувачів в даному питанні, то в великої їх кількості, такі дії значно покращують якість дзвінків.

Також нещодавно було названо найкращі смартфони Xiaomi в 2021 році, які не розчарують.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version