Home Новини сучасних технологій Як відключити збір персональних даних на вашому смартфоні

Як відключити збір персональних даних на вашому смартфоні

0

Тема збору наших особистих даних хвилює багато користувачів, але в багатьох випадках не через можливості стеження, а через економію заряду акумулятора та мобільного трафіку. Зараз ми поговоримо про те, як відключити збір персональних даних на вашому смартфоні.

І так, переходимо в налаштування акаунту в сервісах Google. Шлях такий: «Налаштування» – «Google» – «Персоналізація з урахуванням загальних даних або Персоналізація використання спільних даних». В останньому пункті вимикаєте все, що вважаєте за потрібне, або й зовсім усі пункти, таким чином відмовляєтесь від збору даних.

Ще ви можете в тому ж розділі налаштувань Google знайти пункт «Пристрої та обмін / Пристрої та спільний доступ» - «Обмін з оточенням / Пристрої» - далі вимикаєте пункт «Показувати сповіщення».

Таким чином, ваш смартфон не буде моніторити весь час наявність нових підключень та пристроїв, а також не передаватиме великої кількості даних з вашого телефону на інші сервіси, відповідно збереже не лише ваш мобільний інтернет, а й заряд акумулятора.

Також нещодавно стало відомо, що браузер Vivaldi виявив та заблокував нову “шпигунську” технологію Google.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version