Реклама

«Чистий виклик»для телефонних дзвінків на Android від Google

Останні Новини

Дана функція повинна покращити якість дзвінків вашого оператора,знижуючи рівень шумів під час звичайних телефонних дзвінків.Це було виявлено в останньому квартальному випуску платформи Android 13 (бета-версія QPR1).

Цікаво: Рассказываем, что делать, когда экран смартфона (Android и iPhone) стал чёрным

Про це повідомляє Мішаал Рахман,йому вдалося ввімкнути налаштування цієї функції на своєму телефоні вручну.Clear Calling буде працювати в більшості мобільних мереж,проте не буде доступний для дзвінків по Wi-Fi,при цьому ви можете бути впевнені в конфіденційності своїх розмов,оскільки вміст ваших дзвінків не буде відправлено до Google.

Нова функція це подальший розвиток вже представленої системи шумопоглинання Google Meet,яка відфільтровує фондові шуми,такі як шелест пакету,клацання клавіатури,гавкіт собак,закривання дверей,ехо в кімнаті,вуличний шум,тощо.

Нагадаємо,що зовсім недавно з`явилися нові навушники Google Pixel Buds Pro за 199 доларів з функцією активного шумопоглинання.Кріс Уелч,який знає про технології шумопоглинання чи не найбільше назвав ANC на Pixel Buds Pro більш ніж компетентним,навіть порівнюючи з такими колоссами в цій області як Sony чи Bose,сказавши,що як для першого разу непогано.

Включити Clear Calling на своїх телефонах можна вже зараз,якщо у вас є досвід використання команд ADB.Після підключення ви отримаєте доступ до перемикання цієї функції в меню «Звуки та вібрації».Проте доки Google не представив цю функцію офіційно,невідомо чи буде вона працювати як потрібно.

Цікаво: 4 совета по защите личных данных на смартфоне

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourcetheverge
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Перераховано програми, які можна вимкнути на смартфоні Xiaomi

Кожен з нас, я впевнений, ставиться до свого гаджета обережно та піклується про нього. Так вам не почулось, наші...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -