Home Новини сучасних технологій Clubhouse доступний для Android, але не таким, яким його очікували

Clubhouse доступний для Android, але не таким, яким його очікували

0

Існує велика ймовірність, що ви чули про таку аудіо соціальну мережу ClubHouse, про яку писали практично всі. Причин на це було декілька, а саме ексклюзивність, оригінальність, можливість послухати та поспілкуватися з своїми кумирами і тому подібне. Популярність цього додатка стала настільки великою, що за доступ до неї навіть платили шалені суми. Причиною цього стала неможливість вільно зареєструватися і обмеження від розробників у вигляді інвайт-кодів та доступності тільки на iOS. Зараз же, Clubhouse доступний для Android, але не таким, яким його очікували.

Доступність для Android стала довгоочікуваною подією, але багато користувачів вже вспіли розчаруватися. Найперше через те, що додаток доступний тільки для жителів США. Наступним розчаруванням стала відсутність вільної реєстрації, оскільки інвайт-коди ніхто не відмінив.

Clubhouse доступний для Android, але не таким, яким його очікували

Розробники запевняють, що найближчим часом Android-версія додатку буде доступна для користувачів з інших країн світу. Стосовно відмови від інвайт-кодів, то розробники назвали причиною велику кількість користувачів, які бажають зареєструватися. На даний момент, додаток просто не витримає такого навантаження.

Зараз нам залишається очікувати на доступність додатку в Україні та на відміну інвайтів, оскільки спекулянти вже давно активізувалися на OLX.

Також рекомендуємо ознайомитися із матеріалом, де названо причини, через які Clubhouse втрачає свою популярність.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version