Home Новини сучасних технологій Cмартфон Google Pixel 5 вже неможливо попередньо замовити

Cмартфон Google Pixel 5 вже неможливо попередньо замовити

0
Cмартфон Google Pixel 5 вже неможливо попередньо замовити

Офіційно продажі смартфона Pixel 5 повинні були стартувати 15 жовтня, однак судячи з того, як справи йдуть зараз, ні через п’ять днів, ні, ймовірно, через десять днів просто так купити смартфон не вийде. Як пише джерело, смартфон Google Pixel 5 вже неможливо попередньо замовити в різних країнах. Наприклад, зробити це не вийде у Великобританії, Ірландії, Німеччині.

У США попередні замовлення приймають, але попередній термін їх виконання – самий кінець місяця, 30 жовтня. Все це вказує на дефіцит смартфона, але ж до старту роздрібних продажів ще п’ять днів .

Незадовго до анонса Pixel 5 з'явилися дані про те, що Google зробить відносно невелика кількість цих смартфонів в поточному році - до мільйона. Не виключено, що весь (або більшість) цього виробничого плану вже обрана за рахунок попередніх замовлень. В такому випадку в магазиназ Pixel 5 з'явиться ще не скоро.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version