Home Новини сучасних технологій Google хоче перетворити відеосервіс YouTube на торговий майданчик

Google хоче перетворити відеосервіс YouTube на торговий майданчик

0
Google хоче перетворити відеосервіс YouTube на торговий майданчик

Нещодавно надійшла інформація, що Google хоче перетворити відеосервіс YouTube на торговий майданчик. Про це повідомило авторитетне видання Bloomberg з посиланням на обізнані джерела.

Команда YouTube почала просити авторів використовувати ПО сервісу, щоб позначати і відстежувати товари, які засвітилися в роликах. Інформацію планується передавати в інструменти аналітики і шопінгу Google.

Метою всього цього є перетворення YouTube в величезний каталог, в якому користувачі зможуть ознайомитися з товаром і купити його безпосередньо, без переходу в сторонні онлайн-магазини. Також тестується інтеграція з Shopify для продажу товарів через YouTube.

Представник YouTube вже підтвердив журналістам, що компанія тестує описані вище функції на невеликій кількості відеоканалів. Автори зможуть контролювати, які товари показуються у них на каналі. Представник також зазначив, що функції є експериментом і додаткові подробиці не став розкривати.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version