Реклама

Cмартфон LG Wing розібрали і показали його механізм роботи

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Блогер JerryRigEverything дістався, ймовірно, до самого незвичайного серійного смартфона 2020 року – LG Wing. Як ми знаємо, блогер JerryRigEverything завжди тестує смартфони на міцність, тобто пошкоджує смартфони всіма можливими способами. Сьогодні ж, він відійшов від класичного сценарію, і на його каналі було опубліковано відео, де смартфон LG Wing розібрали і показали його механізм роботи.

Як можна бачити, не можна сказати, що цей механізм вкрай складний, але за мірками смартфонів, у яких зазвичай взагалі немає ніяких механічних частин, все виглядає більш ніж переконливо.

Cмартфон LG Wing розібрали і показали його механізм роботи

А якщо сюди додати ще й виїжджаючу камеру, то можна сказати, що LG Wing – самий «механічний» серед сучасних смартфонів.

Розміри і товщина металевих пластин механізму вселяють довіру, хоча, звичайно, поки не можна сказати, наскільки надійним вийде Wing. Втім, з огляду на його чималу вартість, а також спірні унікальні сценарії використання, навряд чи знайдеться багато охочих купити такий апарат, незважаючи на його надійність.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Флагманські смартфони Samsung можуть отримати абсолютно новий спосіб складання

Останні витоки та тизери говорять про те, що складні пристрої Samsung найближчого майбутнього все ще матимуть зовнішні дисплеї. Наприклад, нещодавня підказка вказує на Galaxy Z Fold3 з...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -