Home Новини сучасних технологій Cмартфон Motorola Razr 5G cильно подешевшав

Cмартфон Motorola Razr 5G cильно подешевшав

0
Cмартфон Motorola Razr 5G cильно подешевшав

Cмартфон Motorola Razr 5G cильно подешевшав, відразу на 400 доларів в США. Жителі і гості США можуть придбати Motorola Razr 5G за ціною 1000 доларів.

Смартфон Motorola Razr 5G і так пропонується за більш доступною ціною, ніж складні телефони конкурентів, а зараз Amazon істотно знизив ціну на 400 доларів.

В США можна придбати Motorola Razr 5G за ціною 1000 доларів. Телефон доступний в розблокованому вигляді без прив’язки до оператора в кольорах Blush Gold, Liquid Mercury і Polished Graphite.

Motorola Razr оснащений основним дисплеєм Flex View p-OLED з діагоналлю 6,2 дюйма з співвідношенням сторін 21: 9 дозволом 2142 x 876 пікселів. Зовнішній дисплей має діагональ 2,7 дюйма. Акумулятор характеризується ємністю близько 2510 мА · год, дактилоскопічний датчик знаходиться в нижній частині смартфона.

Смартфон отримав однокристальну систему Qualcomm Snapdragon 710, 6 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої флеш-пам'яті. Motorola Razr оснащений роз'ємом USB-C і підтримкою 15-ватної зарядки. Дозвіл камер становить 16 і 5 Мп.

Читайте також: Motorola розробляє смартфон з кодовою назвою “Мінськ”.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version