Home Новини сучасних технологій Cмартфон Motorola Razr 5G скоро буде доступний в першій країні

Cмартфон Motorola Razr 5G скоро буде доступний в першій країні

0
Cмартфон Motorola Razr 5G скоро буде доступний в першій країні

Раніше цього місяця Motorola випустила оновлену версію свого першого складного смартфона – Motorola Razr 5G, який, як вказує назва, оснащений підтримкою підключення 5G. Зараз компанія підтвердила, що смартфон Motorola Razr 5G скоро буде доступний в першій країні, а точніше 2 жовтня в США.

Він поставлятиметься в двох кольорових варіантах – полірованому графіті та рум’яному золоті за ціною 1400 доларів. Однак, як частина рекламної пропозиції, пристрій буде доступний за 1200 доларів у перші дні продажів.

Motorola Razr 5G оснащений 6,2-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю екрану 876 × 2142 пікселів та щільністю пікселів 373 пікселів на дюйм. Також є 2,7-дюймовий зовнішній дисплей з роздільною здатністю екрану 800 x 600 пікселів та щільністю пікселів 370ppi.

Під капотом пристрій оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 765G SoC, а також 8 ГБ оперативної та 256 ГБ вбудованої пам’яті. Він оснащений 48-мегапіксельною задньою камерою та 20-мегапіксельним селфі-знімком.

Телефон, який виділяється «водовідштовхувальним дизайном», операційно працює на OC  Android 10. Живиться він від акумулятора на 2800 мАг, який постачається з підтримкою технології швидкої зарядки 15 Вт.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version