Home Новини сучасних технологій Cмартфон Samsung Galaxy S20 FE протестували під водою

Cмартфон Samsung Galaxy S20 FE протестували під водою

0

Смартфони Samsung Galaxy S20 FE вже доступний для попереднього замовлення, а компанія T-Mobile вирішили здивувати своїх потенційних покупців. А щоб підігріти інтерес до новинки, в компанії зняли, напевно, найбільш незвичайну розпакування – підводний! Тобто, смартфон Samsung Galaxy S20 FE протестували під водою і навіть процес розпаковки проходив під водою. У ролі ведучого виступив Десмонд Сміт (Desmond Smith) – директор з креативного контенту T-Mobile.


Десмонд навіть намагається коментувати свої дії, але розібрати нічого неможливо, тому ролик супроводжується субтитрами. В цілому ж, Galaxy S20 FE показав себе непогано і в плані продуктивності, і як водозахищена модель.

Cмартфон Samsung Galaxy S20 FE протестували під водою

Правда, не обійшлося і без спецефектів. Наприклад, щоб показати роботу гри, Десмонд використовував контролер Samsung MOGA PowerA XP5-X, але проблема в тому, що під водою він не працює: гра була попередньо записана «в сухих умовах», а під водою її просто відтворили.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version