Home Новини сучасних технологій В смартфонах Pixel 4a виявилися проблеми з чутливістю сенсора

В смартфонах Pixel 4a виявилися проблеми з чутливістю сенсора

0

Google знову опинився під радаром вини, оскільки чимало користувачів скаржаться на смартфони Google Pixel 4a. Якщо конкретніше, то в смартфонах Pixel 4a виявилися проблеми з чутливістю сенсора після оновлення Android 11.

В смартфонах Pixel 4a виявилися проблеми з чутливістю сенсора

Незабаром після випуску Android 11 кілька користувачів Pixel 4a завітали на такі форуми, як XDA, Google та Reddit, щоб вказати на проблеми з чутливістю до дотику. Здається, це питання в основному з’являється для людей, які використовують захисні екрани.

Поки незрозуміло, чи проблема присутня на кожному смартфоні Pixel 4a, але користувачі скаржаться на фантом, який також називається примарними дотиками. Тобто смартфон не реагує на прокрутку. Примарний дотик - це коли телефон автоматично виконує сенсорну функцію, але користувач насправді не торкався екрана.

Окрім цього, проблема включає невідповідність жестів навігації та дій клавіатури на основі жестів. І скидання заводських налаштувань, очищення кешу, перезавантаження, здається, не допомагає. Тим не менше, мало хто сказав, що видалення захисних екранів вирішило проблему.

Крім того, на думку кількох користувачів, проблема почала з’являтися після оновлення до Android 11. Щоб з’ясувати це, деякі сказали, що проблема зникла при переході на Android 10.

Відомо, що Google вже працює над виправленням. Зараз необхідно очікувати на оновлення, чергове.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version