Home Новини сучасних технологій Cмартфони Apple iPhone 12 і Huawei Mate 40 пройшли тест на міцність...

Cмартфони Apple iPhone 12 і Huawei Mate 40 пройшли тест на міцність в пральній машині

0

Сьогодні надійшла цікава інформація: cмартфони Apple iPhone 12 і Huawei Mate 40 пройшли тест на міцність в пральній машині. Як повідомляється, жінка вирішила випрати речі в пральній машині і не помітила, що в них були дані смартфони.

Cмартфони Apple iPhone 12 і Huawei Mate 40 пройшли тест на міцність в пральній машині

В той момент, коли було виявлено смартфони в пральній машині, вже було пізно їх звідти витягати і прийшлося очікувати на завершення прання. Таким чином смартфони пройшли тест на випробування міцності та перевірку на водостійкість.

По завершенню прання, смартфони поставити в ящик з рисом на добу і тільки після того, їх ввімкнули. Як виявилося, обидва смартфони ввімкнулися без жодних проблем і відповідно, пройшли тест на водостійкість.

Тепер стосовно пошкоджень. Смартфон Apple iPhone 12 не дуже справився з таким “стресом” і в нього було пошкоджене захисне скло, а от на Huawei Mate 40 не було жодних пошкоджень.

Таким чином, смартфони пройшли серйозний краш-тест і можна вважати, що справилися з ним.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version