Реклама

Cмартфони OPPO Reno4 Pro отримали оновлення безпеки і не тільки

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Вчора (5 вересня) смартфони OPPO Reno4 Pro отримали оновлення безпеки Android і не тільки. Оновлення отримали лише смартфони глобального варіанту Reno4 Pro. Крім оновлення безпеки, смартфони отримали покращені ефекти камери та кращу зручність у використанні.

Cмартфони OPPO Reno4 Pro отримали оновлення безпеки і не тільки

Також з оноввленням було покращено продуктивність та стабільність системи. Нове оновлення зі номером збірки CPH2109_11_A.17 наразі розповсюджується в Індії, а вже потім почнеться оновлення пристроїв з інших країн.

Нагадуємо, що міжнародний варіант Oppo Reno4 Pro оснащений Snapdragon 720G SoC і 6-дюймовим вигнутим AMOLED-дисплеєм FullHD + 90 Гц з відбитком пальця внизу для біометричної аутентифікації.

Смартфон Reno4 Pro постачається в цілому з п'ятьма камерами та має акумулятор на 4000 мАг. Також він підтримує швидку зарядку на 65 Вт. 

Рекомендуємо: Oppo Патентує Смартфон Із Повзунковим Механізмом.

Джерело: OPPO

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Назван секретный способ, который улучшит качество связи на вашем смартфоне

Стаття доступна українською...Наверняка вы, как и большинство владельцев смартфонов, сталкивались с проблемой в виде плохой связи, которая обычно возникает...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -