Home Новини сучасних технологій Cмартфони з швидкою бездротовою зарядкою на 100 Вт з’являться на наступний рік

Cмартфони з швидкою бездротовою зарядкою на 100 Вт з’являться на наступний рік

0

Цього року виробники телефонів довели технологію швидкої зарядки до нових меж. Такі телефони, як iQOO 5 Pro та Mi 10 Ultra, підтримують швидку дротову зарядку потужністю 120 Вт, і більше пристроїв також повинні приєднатися до списку, оскільки Qualcomm анонсувала Quick Charge 5.0, що забезпечує 100 Вт + швидку дротову зарядку для багатьох пристроїв. Заряджання за допомогою дротової мережі не єдине, що пришвидшилось цього року. Бездротова зарядка також зазнала значного стрибка в таких телефонах, як Mi 10 Ultra, що підтримує швидку бездротову зарядку на 50 Вт. Сьогодні ми дізналися, що смартфони з швидкою бездротовою зарядкою на 100 Вт з’являться на наступний рік.

Cмартфони з швидкою бездротовою зарядкою на 100 Вт з’являться на наступний рік

Інформація надходить від китайського інформатора Digital Chat Station, який каже, що мав шанс побачити дорожню карту дослідницької лабораторії кількох виробників, і спільною метою на наступний рік є телефони з підтримкою 100 Вт швидкої бездротової зарядки.

На даний момент немає інформації про те, які виробники розробляють швидку бездротову зарядку на 100 Вт, але ми маємо кілька власних здогадок. Xiaomi однозначно цим займаються, оскільки вони є поточними лідерами у технології швидкої бездротової зарядки. Хоча їх флагманський телефон Mi 10 Ultra перевищує 50 Вт, в них також є комерційно доступний швидкий бездротовий зарядний пристрій потужністю 55 Вт.

OPPO- ще один виробник, який, швидше за все, також працює над доведенням бездротової зарядки до 100 Вт. У липні китайська телефонна компанія анонсувала технологію бездротової зарядки AirVOOC потужністю 65 Вт, яка здатна зарядити акумулятор ємністю 4000 мАг від порожнього до повного лише за 30 хвилин, однак вона ще не дебютувала в комерційному режимі.

Цей рік став цікавим для телефонної індустрії щодо вдосконалення технології зарядки. Ми впевнені, що вони придумають багато цікавого на наступний рік.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version