Home Новини сучасних технологій В Twitch Studio додано корисні інструменти для прямої трансляції

В Twitch Studio додано корисні інструменти для прямої трансляції

0

Twitch оновив своє програмне забезпечення і тепер в Twitch Studio додано корисні інструменти для прямої трансляції. Завдяки Twitch Studio тепер ви можете копіювати та вставляти або дублювати шари чи сцени, щоб зробити візуальний стиль вашого потоку більш послідовним.

Скажімо, під час трансляції ви зазвичай розміщуєте стрічку веб-камери в куті екрана. Якщо ви хочете розташувати його внизу в центрі для деяких ігор, ви можете легше створити сцену за допомогою цього одного налаштування та швидко перейти до неї в середині трансляції.

В Twitch Studio додано корисні інструменти для прямої трансляції

Також є можливість додати накладення чату, щоб повідомлення від вашої спільноти відображалися на екрані під час вашого потоку. Протягом наступних кількох тижнів ви зможете налаштувати інтерфейс програмного забезпечення на свій смак, просто перетягуючи панелі з одного місця в інше.

У Twitch Studio тепер є таймер зворотного відліку, який повинен бути корисним для стримерів.  Ви можете попередити своїх фоловерів, коли збираєтеся розпочати трансляцію, щоб вони могли приєднатися, поки таймер закінчується. Таким чином, ви можете спробувати отримати кілька глядачів перед тим, як фактично розпочнете трансляцію.

Життя має бути дещо простішим для людей, які хочуть транслювати консольні ігри, особливо за допомогою Nintendo Switch. Тепер Twitch Studio може автоматично визначити, чи є доступне джерело інтерфейсу мережевих пристроїв, а саме: якщо ви ділитеся відео з іншого пристрою на карту захоплення. Ви можете додати це джерело як шар до своїх сцен. Ця функція може бути корисною для людей, які використовують один ПК для гри в ігри, а інший - для трансляції.

Здається, деякі з цих функцій орієнтовані на досвідчених стримерів, і вони можуть зробити Twitch Studio життєздатним варіантом для більшої кількості людей.

Рекомендуємо: Amazon Запускає Сервіс Хмарних Ігор Luna.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version