Home Новини сучасних технологій Amazon запускає сервіс хмарних ігор Luna

Amazon запускає сервіс хмарних ігор Luna

0

Amazon запускає сервіс хмарних ігор Luna. Luna – це хмарний ігровий сервіс, який дозволяє грати в ігри на сумісних пристроях Fire TV, ПК та Mac, а також через веб-програми на iPhone та iPad. Нова послуга буде конкурувати з Google Stadia, Microsoft xCloud, NVIDIA GeForce Now, SONY PlayStation Now та іншими сервісами, такими як Shadow або Vortex. На даний момент Luna перебуває на стадії лише запрошення, початкова ціна становить 5,99 доларів на місяць для Luna + і поки перебуває на стадії раннього доступу. Luna + підтримує геймплей на двох пристроях одночасно з роздільною здатністю до 1080p 60 FPS з підтримкою 4K.

Luna пропонує ігрові канали, які надають доступ до специфікації ігор за щомісячну плату, також Luna + буде доступна з каналом Ubisoft, який презентують в найближчий час. Luna + пропонує різноманітні бойовики, пригоди, платформери, інді, шутери, RPG, гонки та класичні ігри від Ubisoft, Capcom, 505 Games та Team 17, а з часом буде додано ще більше нових ігор.

Amazon запускає сервіс хмарних ігор Luna

Серед основних ігор на платформі є Control, Grid, Resident Evil 7, Metro Exodus, ABZÛ, Overcooked 2 та Two Point Hospital. Канал Ubisoft включатиме різноманітні ігри, включаючи Watch Dogs: Legion з усіма розблокованими DLC для гри на одному пристрої за ще не анонсовану щомісячну плату.

Luna сумісна з контролером Xbox One, контролером DualShock 4, клавіатурою / мишею та контролером Luna. Контролер Luna - це новий контролер, розроблений спеціально для послуги, який може підключатися до сумісних пристроїв через Bluetooth або USB, контролер має інтеграцію Alexa та Twitch. Інтеграція Twitch дозволяє легко перемикатися між потоками Twitch та іграми Luna. Amazon рекомендує мінімальну швидкість Інтернету 10 Мбіт / с для ігор 1080p та 35 Мбіт / с для 4K. В ранньому доступі Luna доступна лише для материкової частини США.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version