Home Новини сучасних технологій HP оголосили про запуск нової лінійки багатофункціональних ПК

HP оголосили про запуск нової лінійки багатофункціональних ПК

0

Сьогодні HP оголосили про запуск нової лінійки багатофункціональних ПК (AIO) – HP AIO 24 та Pavilion AIO 27. Нові ПК AIO оснащені спливаючою веб-камерою HD та інтеграцією Amazon Alexa. Обидва ПК оснащені подвійними мікрофонами, вбудованими динаміками, спеціальною графічною підтримкою та процесорами Intel Core 10-го покоління.

HP оголосили про запуск нової лінійки багатофункціональних ПК

Технічні характеристики HP AIO 24 і Pavilion AIO 27

ПК HP AIO 24 оснащений дисплеєм IPS з технологією TUV Rheinland і 86,2% співвідношення екрану до тіла. ПК працює на процесорі Intel Core i5 10-го покоління. Що стосується графіки, ви отримуєте графічний процесор NVIDIA GeForce MX330. ПК AIO оснащений інфрачервоною спливаючою веб-камерою WideVision Full HD з 88-градусним полем зору. Пристрій оснащений майже безрамковим дисплеєм, а також вбудованими динаміками та легко знімною задньою панеллю для оновлення обладнання.

У комплекті з HP Pavilion AIO 27 він оснащений тристороннім мікро-крайовим сенсорним дисплеєм і має 65 Вт робочого процесора. ПК працює на процесорі Intel Core i7 10-го покоління з графікою NVIDIA GeForce GTX.

Пристрій оснащений основним накопичувачем SSD2 для швидкого завантаження, а також додатковим жорстким диском для вторинного зберігання. У комплект ПК входять спеціально налаштовані динаміки B&O, які обгорнуті акустичною тканиною. На його основі є зарядна панель Qi для підключення сумісних пристроїв. ПК оснащений спливаючою камерою, а також чотирма мікрофонами з підтримкою Amazon Alexa.

Ціна HP AIO 24 та Pavilion AIO 27

Ціна HP AIO 24 починається з 24 000 грн, тоді як HP Pavilion 27 з підтримкою сенсорного екрану має стартову ціну 38 000 грн.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version