Home Новини сучасних технологій CORSAIR оголосили про запуск джерел живлення початкового рівня

CORSAIR оголосили про запуск джерел живлення початкового рівня

0

Сьогодні CORSAIR оголосили про запуск джерел живлення початкового рівня. Нова серія CX-F орієнтована на ринок початкового рівня і доступна в 550 Вт, 650 Вт та 750 Вт варіантах, таким чином охоплюючи всі основні потужності блоків живлення. Елементи RGB присутні лише у 120-міліметровому вентиляторі, а його 8 світлодіодних елементів можна окремо конфігурувати за допомогою власного програмного забезпечення iCue CORSAIR або підключаючи його до одного з портів ARGB на вашій материнській платі.

Крім того, блок живлення має вісім різних кольорів та дев’ять попередньо встановлених режимів освітлення. Кольори блоків живлення доступні у чорному або білому кольорах у всьому асортименті.

Всі блоки живлення мають сертифікат 80 Plus Bronze, з ефективністю подачі енергії до 88%, де одна рейка + 12 В подає живлення на ваші компоненти.

CORSAIR оголосили про запуск джерел живлення початкового рівня

Серія CX-F додатково оснащена модульною конструкцією кабелів для більш акуратних конструкцій, японськими електролітичними конденсаторами з оцінкою 105 ° C та 5-річною гарантією, підтриманою CORSAIR. OEM, що стоїть за цими конструкціями, - HEC, і ціна встановлюється на рівні 85 доларів США для варіанту 550 Вт, 100 доларів США на 650 Вт та 110 доларів США на БП потужністю 750 Вт.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version