Home Новини сучасних технологій Hisense випустили серію ігрових моніторів Hard series

Hisense випустили серію ігрових моніторів Hard series

0

В кінці липня китайський гігант побутової техніки Hisense оголосив про вихід на ринок ігрових дисплеїв. Через два місяці після цього компанія Hisense випустили серію ігрових моніторів Hard series. Два нових ігрових монітори були представлені під назвою Hard Plus і Hard Pro ігрові монітори.

Hisense випустили серію ігрових моніторів Hard series

Ігровий монітор Hisense Hard Pro використовує 27-дюймовий екран із викривленням 1000R четвертого покоління, який є більш вигнутим, ніж звичайний вигнутий екран 1500R. Ігровий монітор має менший повноекранний паралакс і сильніше відчуття занурення.

Як професійний ігровий монітор, він має роздільну здатність 2560 × 1440 пікселів, високу частоту оновлення 240 Гц, час відгуку сірого 1 мс і пікову яскравість 600 ніт. Монітор також підтримує технологію адаптивної синхронізації (Adaptive-Sync), яка може запобігти змазуванню, розриву та заїканню. Він також підтримує технологію HDR.

Як професійний дисплей якості зображення, він підтримує технологію квантових точок QLED. Три індикатори кольорової гами набагато перевищують показники інших моніторів на тому ж рівні. По-перше, охоплення sRGB становить 130%, що підходить для гри. Крім того, покриття DCI-P3 становить 103%, що підходить для перегляду фільмів, тоді як покриття Adobe RGB сягає 112%, що підходить для професійного дизайну. Крім того, він підтримує 1 мільярд кольорів та наднизьку різницю кольорів ΔE <2.

З точки зору досвіду, він підтримує сигнал включення, інтелектуальне перемикання та пряме підключення. Він може задовольнити потреби ПК, PS, Xbox та інших ігрових платформ без налагодження по черзі.

Що стосується ціни, то 27-дюймовий монітор Hisense Hard Pro коштує 585 доларів . З іншого боку, ціна 24-дюймової моделі Hard Plus 204 долари , а 27-дюймова версія подорожчає до 248 доларів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version