Home Новини сучасних технологій Оновлення Windows 10 (20H2) буде завантажуватися за лічені хвилини

Оновлення Windows 10 (20H2) буде завантажуватися за лічені хвилини

0

Наступне оновлення функцій Windows 10 (20H2) зараз доопрацьовується, і Microsoft охрестила його як оновлення від жовтня 2020 року. Завдяки цьому оновленню функцій Microsoft сподівається покращити загальний досвід роботи Windows на ПК споживачів та підприємств як частину їх нової каденції обслуговування. Як повідомляється, оновлення Windows 10 (20H2) буде завантажуватися за лічені хвилини.

Як ми вже повідомляли, оновлення від жовтня 2020 року є відносно незначним випуском із покращеннями та виправленнями помилок.

Microsoft заявляє, що оновлення від жовтня 2020 року більше стосується вдосконалення. Сюди входять покращені живі плитки, новий нестандартний досвід роботи на панелі завдань та виправлення для покращення загальної продуктивності систем.

Оновлення Windows 10 (20H2) буде завантажуватися за лічені хвилини

Windows 10 20H2 також є дуже крихітним оновленням за розміром, і воно буде доставлено за допомогою «пакета активації», який завантажується з Windows Update, щоб увімкнути нові функції.

Коли ви завантажуєте пакет активації, який важить близько 80 МБ (як у мегабайтах), змініть кількість змін для ОС від Build 19041 до Build 19042.

Якщо на вашому ПК працює оновлення Windows 10 травня 2020 року (версія 2004), оновлення триває лише кілька хвилин. Звичайно, цей процес може тривати більше 5-10 хвилин на старішому обладнанні з жорстким диском.

При підключенні до Інтернету зі швидкістю 150 Мбіт / с пакет завантаження займе менше хвилини, а завершення інсталяції - ще дві хвилини. Цей пакет активації важить лише 80 МБ, оскільки насправді не завантажує жодних об’єктів, оскільки всі функції вже включені у Windows 10 версії 2004 (оновлення від травня 2020 року).

Windows 10 20H2 також розповсюджується у форматі архіву .cab, який являє собою єдиний файл, який в основному зберігає стислі файли Windows Updates.

Рекомендуємо: Microsoft Оголосили Дату Припинення Підтримки Adobe Flash Player На Windows 10.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version