Home Новини сучасних технологій Компанія Mobvoi представила смарт-годинник TicWatch Pro 3

Компанія Mobvoi представила смарт-годинник TicWatch Pro 3

0

Mobvoi – компанія, яка стоїть за такими продуктами, як TicWatch та TicPods. Сьогодні компанія Mobvoi представила смарт-годинник TicWatch Pro 3, і він став кращим за свого попередника. Найбільш помітною зміною є платформа Qualcomm Snapdragon Wear 4100.

Комапнія Mobvoi представила смарт-годинник TicWatch Pro 3

TicWatch Pro 3 використовує версію 2.0 свого двошарового дисплея. Коли його основний екран AMOLED вимикається, малопотужний екран TN бере активно відображає час, дату, кількість кроків та основну інформацію про триваючі тренування. Цей дисплей у новому TicWatch Pro 3 підсвічується, але в іншому випадку трансфлективний – тому його завжди видно.

У новому TicWatch є на 40% більше ємності акумулятора, і Mobvoi вдалося зробити його на 28% легшим за початковий варіант випуску 2018 року (Mobvoi з часом випустить версію 4G, а потім оновлену версію з подвоєною оперативною пам’яттю на початку цього року). TicWatch Pro 3отримав до 72 годин автономної роботи в «розумному режимі» та до 45 днів «покращеного основного режиму», який в основному працює з дисплеєм із низьким енергоспоживанням.

Новим для цього TicWatch є TicOxygen, TicZen, TicBreathe та TicHearing. Вони можуть контролювати насичення крові киснем, стежити за стресом, допомагати знімати рівень стресу і знижувати частоту серцевих скорочень за допомогою керованого дихання, а також контролюється рівень навколишнього шуму.

TicWatch Pro 3 доступний для попереднього замовлення в США та Великобританії з датами продажів 5 жовтня та ціною $ 299.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version