Home Новини сучасних технологій Couch Console – виріб для любителів посидіти перед телевізором

Couch Console – виріб для любителів посидіти перед телевізором

0

На сайті KickStarter організований збір коштів на випуск цікавого виробу. Couch Console – виріб для любителів посидіти перед телевізором. Збір коштів на нього йде вельми успішно. Хоча кампанія триватиме ще 47 днів, уже вдалося залучити понад 650 000 доларів, що більш ніж в 40 разів перевищує заявлену мету. Мінімальний внесок за одну «консоль» дорівнює 89 доларам.

За цю суму запропоновано виріб, який оцінять любителі проводити час на дивані. Він являє собою лоток розмірами 265 х 256 х 90 мм, в який вставляються модулі, кожен з яких призначений для певного «корисного навантаження».

Couch Console - виріб для любителів посидіти перед телевізором

По-перше, це модуль-органайзер з кришкою. У нього можна класти дрібні предмети, які повинні бути під рукою, або їстівні запаси. Зверху на кришці може лежати пульт ДУ, окуляри або інші речі, а спеціальний жолобок дозволяє поставити на кришку мобільний пристрій, направивши його екраном на користувача.

По-друге, модуль для склянки з напоєм. Стакан встановлюється в карданний підвіс, завдяки чому він під дією своєї маси сам балансується в просторі, щоб напій не розливався.

По-третє, модуль для їжі, куди можна насипати крекери, чіпси, цукерки і т.п.

Четвертим модулем в базовому комплекті є роздільник, який встановлюється між підстаканником і ємністю для їжі. Прибравши ці два модуля, його можна використовувати для поділу простору на свій розсуд.

Лоток-підставка виготовлений із вторинної сировини. Він зроблений зі спіненого полімерного матеріалу, чим забезпечується поєднання високої міцності і малої маси.

Модульність дозволяє переставляти ємності і замінювати їх (поряд з базовим, доступні комплекти з додатковими модулями), формуючи конфігурацію на свій смак.

У лотку є роз'єм USB-C, куди можна підключити для підзарядки мобільний пристрій. Другий роз'єм, куди підключається мобільний акумулятор, що забезпечує підзарядку, знаходиться в лотку. Сам акумулятор в комплект не входить.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version