Home Новини сучасних технологій Бюджетний смартфон Samsung Galaxy A32 отримав неочікувані зміни

Бюджетний смартфон Samsung Galaxy A32 отримав неочікувані зміни

0
Бюджетний смартфон Samsung Galaxy A32 отримав неочікувані зміни

Сьогодні надійшла інформація, що надзвичайно бюджетний смартфон Samsung Galaxy A32 отримав неочікувані зміни. Раніше вважалося, що смартфон, який буде підтримувати мережу п’ятого покоління, буде працювати на SoC Qualcomm, але виявилося не так. Як повідомляється, бюджетний смартфон отримає Soc Mediatek.

Перед офіційним анонсом смартфон вже з’явився в базі даних популярного тестового додатка Geekbench, де набрав 477 в однопоточном режимі і 1 598 балів при використанні всіх ядер.

Бенчмарк підтверджує, що смартфон побудований на базі недорогої однокристальної системи MediaTek MT6853, він отримав 4 ГБ оперативної пам'яті і працює під управлінням операційної системи Android 11 з оболонкою OneUI.

За попередніми даними, Galaxy A32 5G повинен отримати екран із співвідношенням сторін 20: 9, діагональ якого складе 6,5 дюйма. У V-подібним вирізом розміститься фронтальна камера. В основній камері будуть використовуватися датчики зображення роздільною здатністю 48, 8, 5 і 2 Мп.
Galaxy A32 5G повинен отримати акумулятор великої ємності.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version