Home Новини сучасних технологій Cписок оптимізованих додатків для смартфона Microsoft Surface Duo

Cписок оптимізованих додатків для смартфона Microsoft Surface Duo

0
Cписок оптимізованих додатків для смартфона Microsoft Surface Duo

Microsoft Surface Duo, революційне апаратне забезпечення з двома екранами, представлене в 2019 році, зараз поставляється в США. Хоча проблем з розривом програм немає, і всі ваші програми для Android повинні просто працювати, деякі додатки працюватимуть найкраще, лише якщо вони оптимізовані для подвійних екранів та повністю використовують шарнірний форм-фактор. Microsoft також зробила досить дивовижне відкриття, що вона тісно співпрацювала з Google з метою оптимізації платформи для подвійного екрану. Це включає не тільки Android 10/11, але й такі програми, як Google Play Music, Maps і Chrome. Тому ми підготували список оптимізованих додатків для смартфона Microsoft Surface Duo. Список опубліковано нижче.

  1. Microsoft Edge.
  2. Завдання Microsoft.
  3. Новини Microsoft.
  4. OneDrive.
  5. Outlook.
  6. Офіс.
  7. OneNote.
  8. Колекція пасьянсів.
  9. Гугл хром.
  10. Google Play Книги.
  11. Amazon Kindle
  12. Adobe Acrobat Reader.

Нагадуємо технічні характеристики та особливості смартфона Microsoft Surface Duo

Microsoft поставив ціну 1399 доларів за Surface Duo із 128 ГБ пам’яті. Якщо ви хочете 256 ГБ пам’яті, вам потрібно заплатити 1499 доларів. Пристрій використовує минулорічний процесор Qualcomm Snapdragon 855, 6 ГБ оперативної пам'яті, одну 11-мегапіксельну камеру та відносно невелику батарею на 3577 мАг. Він більше схожий на планшет, ніж на телефон, якщо використовувати його з відкритими обома екранами. Surface Duo постачається з сильно обробленою та специфічною версією Android, а не Windows (Phone), а також постачається з Play Store.

Surface Slim Pen, який здається важливим для роботи на подвійному екрані, також оптимізований для роботи з цими програмами. Телефон, такий як Surface Duo, вимагає підтримки подвійного екрану, яку Android раніше не підтримував. Як результат, список оптимізованих додатків не охоплює більшості програм, які користувачі використовують щодня, але хороша новина полягає в тому, що більшість розробників програм планують оновити свої програми за допомогою підтримки двох екранів.

Завдяки тісній співпраці з Google, Microsoft повинна мати можливість переконати більшу кількість людей створювати додатки для свого Surface Duo та майбутнього апаратного забезпечення з двома екранами.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version