Home Новини сучасних технологій Microsoft відмовляється від оновлення Windows 10

Microsoft відмовляється від оновлення Windows 10

0

Сьогодні надійшла інформація, що Microsoft відмовляється від оновлення Windows 10, а точніше від оновлення, яке сповільнює всю систему. А тепер детальніше.

Раніше в цьому році Microsoft почала випускати примусове оновлення Windows під назвою “KB4559309”. Як повідомляється, воно знизило продуктивність системи для багатьох користувачів. Це оновлення було витіснене для широкого кола пристроїв, щоб замінити старий браузер Edge новим на основі Chromium.

Microsoft відмовляється від оновлення Windows 10

Проблема не в Chromium Edge, який є фантастичною альтернативою Chrome, але, як повідомляється, щось у процесі оновлення Windows 10 KB4559309 заважало роботі деяких пристроїв, зокрема часу запуску.

Інша проблема KB4559309 полягає в тому, що оновлення витісняється автоматично. Тобто виходить, що ви не можете відмовитись від нього, якщо не використовуєте розширені інструменти, розроблені для бізнес-клієнтів. Якщо ви були змушені встановити виправлення, його також неможливо видалити, оскільки ця опція неактивна.

"Windows довго завантажується після встановлення оновлення KB4559309, а вхід після цього також стає дуже повільним", - зазначив один користувач у Feedback Hub. На форумі спільноти Microsoft також підтвердила, що вони розслідують звіти.

Вирішення проблеми

На щастя, після того, як кілька користувачів повідомили про проблему, Microsoft заявила, що замінила оновлення іншим оновленням "KB4576754". І схоже, воно встановлюється без проблем для користувачів.

"Це оновлення замінює раніше випущені оновлення KB4541301, KB4541302 та KB4559309", - зазначила компанія в документації підтримки. 31 серпня була випущена Windows 10 KB4576754, яка замінила невдалий KB4559309, і ми не бачили, щоб хтось повідомляв про проблеми з продуктивністю після застосування виправлення.

Швидше за все, ви не зіткнетеся з проблемами продуктивності чи уповільненням системи після встановлення цього оновленого оновлення на вашу машину.

KB4576754, який також встановлюється автоматично, включає новий Chromium Edge у Windows 10, а новий браузер є значним покращенням порівняно з попереднім.

Якщо ви все ще турбуєтесь про можливі проблеми з продуктивністю в останньому оновленні, вам слід вручну завантажити та встановити браузер Edge на основі Chromium. Коли інстальовано Edge на основі Chromium, Windows Update автоматично заблокує установку оновлення на ваш пристрій.

Джерело: windowslatest

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version