Home Новини сучасних технологій Xiaomi патентує смартфон із розсувним гнучким дисплеєм

Xiaomi патентує смартфон із розсувним гнучким дисплеєм

0
Xiaomi патентує смартфон із розсувним гнучким дисплеєм

Xiaomi патентує смартфон із розсувним гнучким дисплеєм. Пристрій оснащений висувним механізмом, вбудованим у його гнучкий дисплей, який обертає корпус слухавки. Традиційні слайдерські телефони, як правило, мають два корпуси, які з’єднані між собою, один з них розсувається вгору, щоб виявити камеру чи інший механізм.

Однак у цьому випадку китайський технічний гігант вбудував розсувний пристрій лише з одним корпусом, але вбудував розсувний механізм у сам гнучкий дисплей. Дивлячись на надане зображення, дисплей запатентованого смартфона охоплює передню і лише 3/4 задньої частини, яка обертається навколо пристрою знизу. Про це вперше повідомляє WindowsUnited, причому патент знаходиться в базі даних веб-сайту IncoPat.

Таким чином, коли гнучкий дисплей ковзає вниз, щоб показати фронтальні камери та інші датчики, дисплей на задній панелі також піднімається вгору. Якщо сказати простіше, дисплей - це єдина частина, яка рухається завдяки ковзаючому механізму, що можливо завдяки тому, що сам екран є гнучким і охоплює як передню, так і задню частини. Це робить його виокремленим серед інших слайдер-телефонів, які зараз доступні на ринку.

На жаль, точніші подробиці щодо цього дуже унікального пристрою наразі невідомі. Також незрозуміло, чи Xiaomi насправді працює на такому пристрої, чи він просто охоплює всі бази. Однак це ніколи небачене використання гнучкого дисплея та розсувного механізму, який показує, що інновації все ще є тим, що рухає компанією.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version