Home Новини сучасних технологій Dangbei офіційно запустив свій перший 4K проектор

Dangbei офіційно запустив свій перший 4K проектор

0

Dangbei офіційно запустив свій перший 4K проектор, який отримав назву Dangbei K1 Projector. Він буде доступний для покупки за $ 1025 і буде продаватися з 29 вересня.

Dangbei офіційно запустив свій перший 4K проектор

Об’єктив із роздільною здатністю 4K у проекторі Dangbei K1 складається з 9 спеціальних скляних лінз. Пропускна здатність світла відмінна, зображення стабільне і не деформується.

Він також підтримує технологію динамічного декодування HDR + HLG bis, що дозволяє підвищити контрастність екрану, наповнену яскравими та темними деталями.

Дангбей запевняють, що точність передачі кольорів проектора Dangbei K1 не гірша, ніж у дорогого проектора 4K від іншої фірми.

Яскравість проектора Dangbei K1 сягає 1850 люменів ANSI, навіть у денний час ви можете насолоджуватися високоякісним і чітким зображенням проектора, не боячись тиску джерела світла протягом дня.

Глобальна компенсація руху MEMC, глобальна швидкість автофокусування, глобальна неіндуктивна автоматична корекція трапецеїдальних спотворень.

Що стосується продуктивності, проекція Dangbei K1 використовує чіп MStar6A848, а також оснащена 3G оперативної пам'яті + 64 Гб флеш-пам'яті, що забезпечує загальне використання машини плавним і без заїкань, з більшою ємністю.

Проектор Dangbei K1 використовує подвійні незалежні блоки звукової порожнини для створення тривимірного 3D-об'ємного звукового ефекту, ретельно відрегульований п'ятизірковими акустичними майстрами із золотого вуха для відновлення повного діапазону аудіо та відео, і має більш тривимірний ефект об'ємного звуку ніж раніше.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version