Home Новини сучасних технологій На Xiaomi Youpin представлено пристрій для цілодобового моніторингу серцебиття

На Xiaomi Youpin представлено пристрій для цілодобового моніторингу серцебиття

0

Сьогодні надійшла інформація, що на Xiaomi Youpin представлено пристрій для цілодобового моніторингу серцебиття. Даний пристрій належить компанії HiPee, яка є одною із компаній в екосистемі Xiaomi. HiPee Dynamic ECG Recorder, як його ще називають, забезпечує цілодобовий моніторинг серцебиття та відправляє дані на підключений телефон.

На Xiaomi Youpin представлено пристрій для цілодобового моніторингу серцебиття

Новий динамічний рекордер ЕКГ прикріплений до грудної клітки, трохи вище місця, де знаходиться ваше серце, за допомогою одноразового електрода. Користувачі чоловічої статі повинні розміщувати його під кутом 45 ° до грудини, а жінки – під кутом 30 ° до грудини. Потім HiPee Dynamic ECG Recorder з’єднується з телефоном користувача.

Рекордер не тільки вимірює частоту серцевих скорочень, але також забезпечує моніторинг ЕКГ у режимі реального часу за допомогою професійного звіту. За словами виробника, він може виявити до 24 різних типів серцевих проблем. Якщо він виявляє нерегулярне серцебиття, він повідомляє користувача разом із повідомленням про звернення до лікаря. Додаток також показує інші деталі, включаючи рівень заряду акумулятора пристрою, так що ви знаєте, коли його потрібно зарядити.

Ще однією особливістю програми є підтримка сімейного доступу. Це означає, що до двох учасників можуть отримати доступ до даних із пристрою зі своїх пристроїв. Це стане в нагоді, якщо користувачем є людина похилого віку. Програма також повідомить вибраних членів сім'ї про виявлення проблеми.

Пристрій поставляється в коробці для зберігання, яка також виконує функцію зарядного пристрою. Коробка заряджається через USB-C та постачається з кабелем. HiPee каже, що зарядка пристрою триває три години, а повний заряд повинен забезпечувати 24 години використання. ЕКГ-рекордер має рейтинг IPX7, тому вам не потрібно знімати його під час плавання або прийняття душу. Він важить 8,9 грам, а товщина - 6,2 міліметра. У коробці є п’ять одноразових електродів.

Динамічний ЕКГ-рекордер HiPee вказаний у магазині Youpin для краудфандингу за 73 долари, а при запуску буде продаватиметься за 132 долари. Власники зможуть придбати додаткові електроди, але поки немає інформації про ціну. Очікується, що він почне поставлятися до кінця жовтня.

Рекомендуємо: Xiaomi Запускає Антибактеріальний Розумний Туалет.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version