Home Новини сучасних технологій Xiaomi запускає антибактеріальний розумний туалет

Xiaomi запускає антибактеріальний розумний туалет

0

Сьогодні ми дізналися, що Xiaomi запускає антибактеріальний розумний туалет. Він запущений на Xiaomi Youpin з початковою ціною 1999 юанів (приблизно 8 тис грн) та отримав назву Little Whale Wash.

Xiaomi запускає антибактеріальний розумний туалет

Little Whale Wash включає дві моделі – версію Qingyun та більш дорогу модель, яку назвали версією Jingyun і за ціною 2799 юанів. Матеріал кільця сидіння антибактеріальний, а також підтримує повільне падіння, щоб уникнути шуму.

Крім того, обидві моделі підтримують змивання на дотик ногами, і ви можете змивати легким дотиком до зони зондування збоку унітазу. Він також підтримує функцію автоматичного змивання після виходу з сидіння на 5 секунд.

Крім того, два нових вироби також підтримують такі функції, як обігрів сидінь та світлочутливе м’яке нічне світло. Чотириступінчасту температуру сидіння можна регулювати за бажанням. Сидяча система автоматичного регулювання температури почне охолоджуватися, щоб запобігти опікам шкіри при низькій температурі.

Цікаво, чи в Україні така новинка буде потрібною?!

Рекомендуємо: На Xiaomi Youpin Представлено Розумний Сміттєвий Контейнер.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version