Home Новини сучасних технологій Роберт Дауні рекламує смартфон OnePlus 8T

Роберт Дауні рекламує смартфон OnePlus 8T

0

Сьогоднішня новина для шанувальників Залізної людини (Iron Man) та смартфонів OnePlus. Як повідомляється, Роберт Дауні рекламує смартфон OnePlus 8T.

Тепер детальніше. OnePlus випустили нову рекламу, де компанія представила Роберта Дауні-молодшого для просування майбутнього OnePlus 8T 5G. Відповідна інформація була опублікована користувачем Ішан Агарвал в Твіттер. Він стверджує, що компанія збирається випустити рекламний ролик під час сьогоднішнього першого матчу IPL 2020 CSK проти MI.

Компанія також розмістила OnePlus 8T 5G на веб-сайті Amazon India, вказуючи на швидкий запуск. Враховуючи попередні запуски, OnePlus зазвичай запускає свою серію “T” у вересні. Згідно з попередніми витоками, майбутній OnePlus 8T стане другим телефоном від бренду, який буде мати дисплей із частотою оновлення 120 Гц.

Смартфон OnePlus 8T повинен отримати L-подібну чотирикамерну установку. Також повідомляється, що смартфон отримає 6,55-дюймовий дисплей Full HD + AMOLED із частотою оновлення 120 Гц. Він також отримає виріз під фронтальну камеру, яка буде розміщена у верхньому лівому куті екрана.

Подейкують також, що смартфон буде працювати від чіпсета Qualcomm Snapdragon 865, поєднаного з 8 ГБ / 12 ГБ оперативної пам’яті, відповідно 128 ГБ / 256 ГБ. Що стосується камер, у OnePlus 8T передбачена можливість встановлення чотирьох камер із поєднанням 48-мегапіксельного основного об’єктива, 16-мегапіксельного ширококутного об’єктива, 5-мегапіксельної макрозйомки та 2-мегапіксельного портретного об’єктива, а також світлодіодним спалахом.

Смартфон заздалегідь розмістить 32-мегапіксельну селфі-камеру, яка знаходиться під вирізом. Очікується, що OnePlus 8T буде працювати від акумулятора на 4500 мАг та мати швидку зарядку потужністю 65 Вт.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version