Home Новини сучасних технологій Деякі коди Android 13 натякають на майбутні пристрої Google

Деякі коди Android 13 натякають на майбутні пристрої Google

0

Йдеться мова про складний Google Pixel та новий планшет Pro.Розробник Куба Войцеховський поділився в Твіттері скріншотами розкладеного та складеного пристрою під назвою «Фелікс».Там же ж находиться інформація про камери,що можуть використовуватися телефоном,це 64-мегапіксельна основна Sony IMX787 та 10,8-мегапіксельний телеоб`єктив Samsung S5K3J1 на задній панелі.Також може використовуватись 8-мегапіксельний датчик Sony IMX355 всередині, аналогічний тому,що використовується в Pixel 6A,та ще один Samsung S5K3J1 спереду.

Цікаво: Розповідаємо, як відновити програму, яку було раніше видалено з Android

В минулому році промайнула інформація,що Google працює над пристроєм, що складається гармошкою,проте анімація знайдена в Android 12L та зрачок в додатку камери Google свідчить,що телефон буде складатися книжкою горизонтально,аналогічно Samsung Galaxy Z Fold.

Що стосується планшету Pro,то в Google підтвердили,що працюють над планшетом на базі Android які будуть називатися «t6» та «tangor»,але оскільки Войцеховський знайшов згадку про «t6pro» та «tangorpro»,це може свідчити про роботу над більш дорогими версіями.В кодах немає інформації про будь-які технічні характеристики,відомо лише,що ці два пристрої будуть використовувати різні задні камери.

6 жовтня будуть представлені новинки від Google: Pixel 7,Pixel Watch та пристрої Nest,але згадуваний вище девайсів ми не побачимо раніше 2023 року.

Цікаво: Відомо, як захистити паролем будь-яку програму на смартфонах Android

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version