Home Новини сучасних технологій Ubisoft і Netflix оголошують про партнерство для створення серіалів і мобільних ігор

Ubisoft і Netflix оголошують про партнерство для створення серіалів і мобільних ігор

0

Ubisoft і Netflix оголосили під час цифрової події Ubisoft Forward цієї суботи (10 вересня), що вони підписали партнерство щодо запуску ексклюзивного контенту на платформі . Серед них серія живих дій і ексклюзивна мобільна гра Assassin’s Creed , а також інші ігри, які, як очікується, розширять всесвіти Valiant Hearts і Mighty Quest .

Цікаво: Netflix починає тестувати Android – ігри для користувачів.

Очікується, що адаптація поєднає «різні жанри», за словами компанії, і виробляється Ubisoft Film & Television у співпраці з Netflix. Режисером виступив шоураннер Джеб Стюарт, відомий своєю роботою над фільмами « Вікінги: Вальгалла» та «Міцний горішок » .

Жодних подробиць про гру Assassin's Creed , яка буде доступна лише на Netflix, не повідомляється, але очевидно, що вона відрізняється від інших проектів, анонсованих у рамках святкування 15-річчя серії — Assassin's Creed Mirage , Codename Red , Codename Jade , Codename Hexe  або  Codename Infinity .

У свою чергу, нова назва Valiant Heart описується як продовження  Valiant Hearts: The Great War і створюється командою оригінальної гри. Тобто він повинен дотримуватися тієї ж формули ігрового процесу, хоча історія зовсім інша. Запуск запланований на січень 2023 року.

Ubisoft і Netflix оголошують про партнерство для створення серіалів і мобільних ігор
Зображення: Ubisoft разом з Netflix розширять всесвіт Valiant Hearts.

Новий Mighty Quest черпає натхнення в жанрі roguelike і обіцяє надати шанувальникам уже відомий бойовий досвід, але в оновленому вигляді та з акцентом на фактор повторення. Він буде доступний виключно на Netflix, а також для мобільних пристроїв десь у 2023 році.

Цікаво: 6 ігор, заснованих на фільмах, які стали касовими хітами.

«Ми дуже раді працювати з Ubisoft, студією, яка має репертуар незабутніх світів для своїх шанувальників », — сказав Майк Верду, віце-президент із ігор Netflix. «Партнерство запропонує нашим передплатникам ексклюзивний контент з деяких найбільших ігрових франшиз, одночасно розширюючи каталог мобільних ігор для шанувальників у всьому світі».

Цієї суботи Ubisoft Forward (10) також приніс новини про інші довгоочікувані ігри від французького видавця, зокрема Rainbow Six Mobile і Skull & Bones. 

Цікаво: Grand Theft Auto 6: все, що вам потрібно знати про GTA 6.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version