Home Новини сучасних технологій Відомо, коли вийде Mortal Kombat 1

Відомо, коли вийде Mortal Kombat 1

Відзначаючи перезапуск франшизи Mortal Kombat, майбутня гра обіцяє повернути культових персонажів і додати нових та унікальних.

0

Гра, Mortal Kombat 1, розробляється NetherRealm Studios і розповсюджується Warner Bros.  — це нова гра в одній із найжорстокіших франшиз відеоігор, яка має на меті стати повноцінним перезапуском популярної серії. 

Коли вийде Mortal Kombat 1?

Офіційний реліз Mortal Kombat 1 відбудеться 19 вересня 2023 року для PS5, Xbox Series, Nintendo Switch і ПК, але в залежності від версії, яку придбають гравці, вона буде доступна вже 14 вересня.

Якщо говорити про версії гри, то Standard Edition Mortal Kombat 1 є найпростішою версією і містить лише базову гру без будь-яких бонусів або LDC. Premium Edition надасть ранній доступ гравцям, які зможуть “повернутися в дитинство” вже 14 вересня. Це видання також включає 1250 кристалів дракона, які є грошовою одиницею гри, Kombat Pack приносить скін персонажа Джонні Кейджа із зовнішністю відомого актора, який надихнув гру, Жан-Клода Ван Дамма. А також надання раннього доступу до шести нових ігрових персонажів і п’яти бійців Kameo.

А ті, хто придбає колекційне видання Mortal Kombat 1, окрім придбання всього, що пропонує преміум-видання, матимуть право на три ексклюзивні артикули, металеву коробку для фізичних носіїв гри, 1450 додаткових кристалів дракона та ще одну скульптуру розміром 41 дюйм. висоти, унікальної для персонажа Лю Кан.

Варто також зазначити, що гравці, які придбають Mortal Kombat 1 у попередньому продажу, отримають доступ до класичного персонажа Шан Цунга.

Файл гри займатиме 100 ГБ на комп’ютерах, PS5 та Xbox Series. На Nintendo Switch орієнтовний розмір становить 31,3 ГБ.

Цікаво: Як грати в Pac-Man в браузері або на смартфоні.

Нова історія

Відомо, коли вийде Mortal Kombat 1

Історія Mortal Kombat 1 стане перезапуском серії, тобто «перезавантажить» франшизу, як у новому всесвіті. Однак події призведуть до закінчення останньої гри, Mortal Kombat 11, де Лю Кан став Богом вогню.

У цьому новому всесвіті, створеному його руками, за його словами, все було створено як чисте полотно, намальоване з завзяттям і миром, де в його епоху кожна істота відповідатиме за вибір жити в безтурботності чи на війні.

Але, як завжди, конфлікти існуватимуть завжди, і легендарний Шанг Цунг знову розв’яже війну, кинувши виклик Лю Кангу, який все ще не в змозі мати повний і абсолютний контроль над душами, які він створив у цій новій часовій шкалі.

Знакові персонажі з франшизи Mortal Kombat, такі як Саб-Зіро, Скорпіон, Джонні Кейдж, Барака та багато інших, повернуться, але багато з них мають зовсім інші історії та нові та перероблені візуальні ефекти, оскільки це нова хронологія, яка розповість нову історію.

Щоб зіграти в перезапуск серії, вже непогано відокремити місце на своїй платформі, оскільки очікується, що гра займе близько 100 ГБ на PlayStation 5, Xbox Series S|X і ПК. На комутаторі Nintendo гра займатиме приблизно 31 ГБ пам’яті. Mortal Kombat 1 має величезний успіх і продовжить фантастичну роботу, яку NetherRealm Studios робила над однією з найбільших і найвідоміших франшиз відеоігор.

Цікаво: 5 складних місій GTA 5, які кожен гравець вистраждав, щоб пройти.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version