Home Новини сучасних технологій Як грати в Pac-Man в браузері або на смартфоні

Як грати в Pac-Man в браузері або на смартфоні

0

Важко уявити, що є хтось, хто не знає Pac-Man. Персонаж, який народився у світі відеоігор у 1980-х роках, з’являвся не лише в кількох продуктах, але й у кількох фільмах та анімаціях, серед яких «Пікселі», художній фільм 2015 року з Адамом Сендлером.

Сьогодні ми поговоримо саме про гру Pac-Man. Спочатку він був створений Тору Іватані та випущений у 1980 році компанією Namco . Однак протягом багатьох років він отримав кілька версій. На щастя, більшість дотримується тієї ж логіки, що і в оригінальній грі.

Вас охопила ностальгія? Приходьте перевірити свої навички зі списком, який ми підготували для вас, щоб грати в Pac-Man онлайн. Якщо ви ще не грали в цю класику, готуйтеся!

Цікаво: 5 складних місій GTA 5, які кожен гравець вистраждав, щоб пройти.

1) Pac-Man з Games 360

Як щодо того, щоб почати з класичних аркадних ігор 360? У цій грі ви повинні зжерти всі очки на дошці, щоб пройти рівень. Але стережіться привидів! Вони будуть полювати на вас, і ви втратите життя, якщо вони торкнуться вас.

З іншого боку, вам допоможуть кольорові планшети, які перетворюють привидів на їстівних істот, які варті очок. До речі, з’їжте ягоди, щоб ще більше збільшити свій рахунок.

Це найкраща гра для початку, тому що у вас є можливість потренуватися, перш ніж грати по-справжньому. Ще одна відмінність — середовище «Навчання», де ви можете на практиці побачити логіку програмування, що використовується в кожному з привидів, і знайти стратегії, щоб уникнути їх і не померти.

Крім того, ви можете вибрати гравця з трьох персонажів і виграти матчі в швидкому режимі. Почніть грати зараз за цим посиланням .

2) Google Doodle

На 30-річчя Pac-Man у 2010 році Google створив перший дудл компанії, у який можна грати . Натхненний оригінальною 8-розрядною версією гри, Pac-Man від Google має те саме відчуття зі знайомою графікою та звуками. У цьому сенсі Райан Гермік і Марсін Вічарі також включили помилки в цей шедевр.

Шукайте «pac-man» у Google.

Цікаво: 6 ігор, заснованих на фільмах, які стали касовими хітами.

3) PacMan FPS

Кожен, хто хоче отримати новий досвід, може зіграти в Pac-Man у версії FPS для ПК. З сучаснішою графікою ця гра дотримується тієї ж логіки лабіринту. Як і в оригіналі, ви повинні збирати кульки та уникати привидів.

Перша відмінність, яку ви помітите, полягає в ігровому процесі від першої особи. По-друге, ви помітите, що у вашого персонажа є очки життя, які втрачаються, коли вороги торкаються вас. Це підводить нас до іншої відмінності: тут у вас заряджена рушниця, і вам потрібно буде збирати патрони по дорозі.

Основна складність полягає в тому, щоб знайти шлях крізь лабіринт без карти того, де ви вже були і куди вам потрібно йти.

4) Pac-Xon Deluxe

Pac-Xon Deluxe — це гра, натхненна Pac-Man. Однак тут мета полягає в тому, щоб заповнити порожні простори шляхом створення стін. Ви підвищуєте рівень, щойно заповните 80% або більше місць.

Секрету немає: ходіть вертикально або горизонтально; і не дозволяйте привиду торкатися вас або вашої лінії, поки вона ще будується.

Ягоди дружать і дають вам особливі сили: вишня змушує вас рухатися швидше; помаранчевий змушує привидів ходити повільніше; нарешті, полуниця паралізує ворогів.

Цікаво: Fortnite готується до колаборації з «Матрицею».

5) PAC-MAN 256 – нескінченний лабіринт

Компанія Bandai Namco відтворила таку веселу гру, як оригінальний Pac-Man, для мобільних телефонів. У ньому ви повинні пройти нескінченний лабіринт, тікаючи від привидів і глюка («жука», який піднімається в лабіринті, не даючи вам повернутися).

У цій грі ви збираєте очки, монети, фрукти та спеціальні сили, щоб використовувати їх проти привидів. Крім того, ви можете змінювати зовнішній вигляд лабіринту і персонажів. Наберіть 256 балів без зупинок і отримайте сюрприз!

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version