Home Новини сучасних технологій 5 складних місій GTA 5, які кожен гравець вистраждав, щоб пройти

5 складних місій GTA 5, які кожен гравець вистраждав, щоб пройти

0

Складні місії в GTA 5 залишилися в пам’яті багатьох гравців, які користувалися великим успіхом Rockstar . Гра, яка була випущена в 2013 році для PlayStation 3 ( PS3 ) і Xbox 360 , а також пізніші версії для PlayStation ( PS4 і PS5 ), Xbox One , Xbox Series X / S і ПК, швидко стала улюбленою в сазі. Гра швидко досягла успіху завдяки сміливому сюжету, інноваційній для того часу механіці та різноманітним місіям, які публіка та критики вважали добре написаними за можливість варіювати тип діяльності та ігровий процес.

У деяких квестах завдання були простими, однак складні (і навіть виснажливі) моменти в шедеврі також були присутні. Перегляньте п’ять найскладніших місій у GTA 5 нижче .

Цікаво: Grand Theft Auto 6: все, що вам потрібно знати про GTA 6.

1. Вивчення порту

Це, мабуть, одне з найскладніших, але по іншому – адже це дуже виснажлива місія. По суті, Тревор маскується під вантажника, тобто техніка, відповідального за розміщення, видалення та впорядкування вантажів на суднах, і повинен шукати дорогі речі для крадіжки.

Найбільша складність місії полягає в тому, що для того, щоб отримати цінні предмети, Тревор повинен керувати краном і переміщати контейнери , не заподіявши нікому шкоди і не зламавши предмети, які транспортуються. Головна порада тут — запастися терпінням, оскільки спроба швидко виконати цю місію лише змусить вас повернутися до неї з самого початку. І повірте, цього ніхто не хоче.

2. Легка турбулентність

У цій місії Тревор повинен проникнути в повітряний простір, і для цього він повинен летіти на літаку для пилу до форту Занкудо, непоміченим. Крім того, все ще в зоні ворога, Тревору потрібно отримати другий літак - цього разу, величезну вантажну модель - з усіма вже на хвості.

Місії пілотування літака вже складніші, оскільки управління складніше. Однак у цьому випадку місія стає ще складнішою через ворогів, які стоять за вами, стріляючи та намагаючись збити літак, перш ніж ви зможете завершити місію. Порада тут полягає в тому, щоб не впадати у відчай, роблячи кілька пострілів з ворожих літаків, зрештою, це частина місії не прибути неушкодженим.

3. Хтось згадував йогу?

Ця місія протилежна тому, що гравці GTA очікують від гри. Зрештою, замість екшену, стрілянини, ударів і бомбардувань, є ціла місія, присвячена заняттям з йоги Майкла. Для найбільш заклопотаних це ще один квест , який вимагає від гравця терпіння, оскільки, щоб виграти золоту медаль, гравець повинен успішно завершити міні-гру тричі поспіль.

Основне завдання місії - контролювати рухи Майкла, щоб він правильно виконував техніку розтяжки і дихання, що може бути досить складним. Незважаючи на те, що він повністю виходить за стандарти персонажа та вимагає терпіння, яке не всі гравці GTA V готові мати, «Хтось згадав йогу?» Це одна з найпопулярніших місій у грі.

Цікаво: З’явилися чергові здогадки про GTA 6.

4. Зійшов з рейок

У цій місії беруть участь персонажі Тревор і Майкл, і дуету потрібно викрасти поїзд, щоб врізатися в інший і, таким чином, зуміти викрасти цінний вантаж. Однією з найбільших труднощів цієї місії є необхідність змінити керування між персонажами, щоб мати можливість виконати завдання.

Поки Майкл шукає човен, щоб вони втекли, гравець повинен розрахувати ідеальний час, щоб Тревор перестрибнув з одного потяга на інший. Після цього він викрадає вантаж і має справу з озброєними ворогами. Незважаючи на складність виконання, місія дуже динамічна та напружена, що робить її набагато привабливішою та навіть однією з улюблених гравців.

5. Великий удар

Крім того, що місія «Великий переворот» є однією з найскладніших, вона є однією з найулюбленіших місій фанатів GTA V. Щоб завершити місії пограбування в грі, квест працює як напружений великий фінал , де гравець повинен зіткнутися з безліччю важкоозброєної та пильної поліції та охорони.

Режим «Найбільш очевидний підхід» робить місію ще складнішою, додаючи деякі перемикання, які важко виконати, і вводячи гравців у надзвичайно жорстокі перестрілки, які практично неможливо перемогти з першої спроби.

Цікаво: На автомобілях Tesla дозволять грати в GTA.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version