Home Новини сучасних технологій Grand Theft Auto 6: все, що вам потрібно знати про GTA 6

Grand Theft Auto 6: все, що вам потрібно знати про GTA 6

0

Схоже, що тільки вчора Rockstar Games випустила свою визнану критиками Red Dead Redemption 2 , залишивши нас у величезному прикордонному світі бандитів і перестрілок. Звісно, ​​це не повинно було зайняти так багато часу, коли вони випустли шалено успішну Grand Theft Auto 5 , чи не так?

GTA 5, можливо, була перевипущена з тих пір, щоб продовжити термін її служби, але спочатку вона була випущена в 2013 році. З тих пір багато чого змінилося, і з нарешті випущеним новим покоління консолей, яке складається з PS5 і Xbox Series X і S, тепер ми точно знаємо, що може бути ще одна гра з найвідомішої франшизи Rockstar.

Ми зібрали тут усе, що знаємо про Grand Theft Auto 6, щоб отримати задоволення – давайте приступимо до цього.

Цікаво: З’явилися чергові здогадки про GTA 6.

Дата виходу GTA 6

Починаючи з можливих дат випуску, варто трохи розповісти. Хоча GTA 5 була випущена в 2013 році, Rockstar не зміг відразу зосередитися на розробці продовження. Очевидно, він почав працювати над GTA 6 у 2014 році, але тим часом у нього була маленька проблема з Red Dead Redemption 2, не кажучи вже про версії GTA 5 для ПК, PS4 та Xbox One, а також ПК та Google Stadia від Red Dead Redemption 2.

З цим всім потрібно добре попрацювати, але на щастя, вони з цим добре справилися і нарешті оголосили, що вона справді працює над GTA 6, хоча наразі більш конкретної інформації вони не оприлюднили.

Приємно знати, про що ми всі тоді підозрювали – буде шоста гра GTA, і вона вже в повній розробці. Тільки не сподівайтеся, що вона скоро з’явиться.

Платформи GTA 6

Ймовірно, ще одна важлива деталь, що міститься в цій першій великій інформації про GTA 6, стосувалася платформ, на яких вона, ймовірно, буде випущена. Очевидно, що GTA 5 вийшла в кінці покоління консолей, була випущена на PS3 і Xbox 360, а потім була повторно випущена з кращою продуктивністю та графікою на наступних консолях.

Однак, очевидно, ця закономірність не повториться з GTA 6. Витік свідчить про те, що гра буде ексклюзивною для Playstation 5 і Xbox Series X і S.

Враховуючи, що ці консолі будуть доступні принаймні кілька років після запуску, це цілком вірогідно.

Однак, враховуючи, що Red Dead Redemption 2 знадобилося набагато менше часу, щоб досягти ПК-геймерів, ніж GTA 5 кілька років тому, було б трохи дивно, якби GTA 6 також не з’явилася на ПК протягом року після випуску.

Геймплей GTA 6

Очікування подробиць про нову гру GTA часто пов’язане з великою сферою спекуляцій – де вона буде відбуватися? Хоча персонажі та історії піддаються цікавим деталям, у налаштуваннях GTA є щось, що виглядає як найважливіший вибір, який Rockstar має зробити. Будь то Ліберті-Сіті, Лос-Сантос чи інший мегаполіс, ігровий майданчик, на якому гравці будуть бунтувати, є великим знаком питання, що висить над грою.

Саме на цьому зараз зосереджені припущення, коли гравці GTA Online в один момент переконалися, що GTA 6 розгорнеться у Vice City, улюбленій неоновій альтернативній версії GTA 3 у Маямі. Гоночний DLC для GTA Online, Open Wheels, має гоночну трасу, яка дуже схожа на контур карти, яка включатиме Майамі, а також частину Мексики. Схема виглядає досить чітко, як ви можете побачити на зображенні нижче, але, очевидно, Rockstar дотримується власних порад на цьому етапі.

Цікаво: Найочікуваніша гра останніх років може отримати персонажів із штучним інтелектом.

Grand Theft Auto 6: все, що вам потрібно знати про GTA 6

Цю ідею було додано трохи більше деталей через нібито витік інформації , який нібито надійшов від друга незадоволеного колишнього співробітника Rockstar. Якщо інформація правдива, дії гри відбуватимуться у Флориді та матиме карту, більшу за GTA 5 та Red Dead Redemption 2 разом узятих, що охоплюватиме три міста, включаючи Vice City. Очевидно, гравці зможуть керувати чотирма різними протагоністами, розширюючи трьох головних героїв GTA 5.

Інший витік карти, схоже, показує більшу частину всієї карти, а також розділ, який, як припускають шанувальники, може бути заснований на Космічному центрі Кеннеді на основі його макета. Однак, як завжди, не так багато даних, щоб підтвердити це як реальну інформацію.

Більше інформації надходить з плаката Reddit, який об’єднав кілька зображень, які витікали, щоб створити концепцію того, як може виглядати карта. Він об’ємний і має величезний океан – простір настільки порожній, що ми досить скептично ставимося до того, що він стане реальним, якщо Rockstar не поведе серію в зовсім новому морському напрямку.

Тепер поширилися нові чутки, що в реєстрі персонажів гри вперше в серії включатиметься жіночий ігровий персонаж, що давно назріло в нашій свідомості. Ця інформація надається Томом Хендерсоном, давнім джерелом інформації, який у минулому висловлював точні заяви.

Вперше в назві GTA GTA 6 матиме протагоністів, якими можна грати, як від персонажа жінки, так і чоловіка. #GTA6 #GTAVI

В інших місцях також висловлювалися припущення, що Ліберті-Сіті (з GTA III), Сан-Андреас (з GTA: San Andreas, звичайно) і Середній Захід можуть бути представлені, або, можливо, навіть все перераховане вище для різних розділів. У березні 2022 року чутки також припускали, що гра буде розділена на різні періоди часу, а не лише короткі епізоди, такі як пролог GTA 5.

Незважаючи на це, очікуйте, що гра розширить межі того, на що здатне нове обладнання від Sony та Microsoft. Немає гарантії, що ігровий світ буде більшим і детальнішим, ніж карта GTA 5, але, безперечно, все виглядає так.

Історія GTA 6

Основна історія кожної гри GTA, як правило, пов’язана зі злочинністю, але точний смак завжди може змінюватися. Важливою інформацією, коли справа доходить до розповіді про GTA 6, є те, що співзасновник Rockstar Ден Хаузер покинув студію в березні 2020 року.

Це означає, що один із ключових творців смаку та сценаристів студії пішов, той, хто разом зі своїм братом Семом формував тон франшизи з самого початку.

Тепер, з одного боку, враховуючи ймовірний час гри, є хороші шанси, що Ден Хаузер внесе серйозний внесок і вплине на сценарій і історію до свого від’їзду. З іншого боку, якщо він збирався вийти, цілком можливо, що він не був настільки залучений. Це означає, що ми можемо отримати деякі зміни для GTA 6, на що вказують повідомлення про те, що історія була перезавантажена після відходу Хаузера, який з’явився в листопаді 2021 року.

Важко здогадатися, як саме це буде проявлятися, але для Rockstar це напевно цікава подія. Ще один недавній витік інформації заснований на старому патенті, поданий Rockstar у 2017 році:

Здається правдоподібним, що Rockstar може розповісти історію, яка пов’язана з джентрифікацією та піднесенням капіталізму – благодатним ґрунтом для досить легкої сатири, сміємо це сказати? Змінне місто, яке реагує на дії гравців у сюжеті, є досить переконливою ідеєю.

Останні чутки про історію гри пов’язані з її подією в часі. Оскільки люди припускають, що він може повернутися до Vice City, виникли сумніви щодо того, чи знову буде подія гри у 80-ті. Однак, за словами відомого лідера, Тома Хендерсона, це буде сучасна гра, як GTA V.

Хендерсон кілька разів доводив свою рацію в минулому, тому це, безсумнівно, цікава подія. Ми продовжуватимемо додавати докладніші відомості до цього підсумку, коли буде доступна нова інформація або фактичні оголошення, тому, будь ласка, продовжуйте перевіряти цей матеріал.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version