Home Новини сучасних технологій Fortnite готується до колаборації з «Матрицею»

Fortnite готується до колаборації з «Матрицею»

За даними інсайдера Hypex, що стежить за витоком інформації Fortnite, вже в грудні 2021 року в грі від Epic Games може статися кроссовер з франшизою «Матриця».

0

Сьогодні гра в жанрі королівської битви дуже популярна. З цієї дисципліни регулярно проходять міжнародні турніри, найбільшими з яких є Fortnite World Cup, а також міні-чемпіонати. Легальні БК, в тому числі Fan Sport, мають дану дисципліну в своєму розписі та пропонують укладати парі на результати інвентів.

В співтоваристві гравців Fortnite співробітництво з «Матрицею» визнали грамотним піар-ходом, адже в Сполучених Штатах прем’єра кінострічки «Матриця: Воскресіння» запланована на 22 грудня, а кроссовер стане гарним способом прорекламувати фільм. 

Поки що не уточнюється, чи з'являться в королівській стрічці інші персонажі, крім Нео і Трініті. Але розробники обіцяють порадувати гравців додаванням нових емоцій, тематичних екранів та глузувань. Можливо, в Fortnite з'явиться й новий режим, проте точних відомостей з цього приводу поки що немає. 

Варто відмітити, що команда Epic Games регулярно вносить різноманіття в гру за рахунок колаборацій. Наприклад, в цьому місяці в Fortnite проходили тематичні дні, присвячені популярному аніме «Наруто: Ураганні хроніки». 

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version