Home Новини сучасних технологій Комплектація Apple iPhone 15 Pro може не виправдати очікувань

Комплектація Apple iPhone 15 Pro може не виправдати очікувань

0

Нещодавно через X (Twitter), користувач соціальної мережі поділився зі своїми підписниками цікавою інформацією, а саме, що кабель USB-C для iPhone 15 Pro не входитиме в комплект поставки. Таким чином, споживачі, які купують новий пристрій Apple, повинні будуть купувати його окремо. Дана інформація виявилася досить неочікуваною, хоча й логічною, якщо згадати презентації попередніх моделей iPhone.

Цікаво: Розповідаємо, як повернути втрачені дані на iPhone через помилку в новій iOS 16.

Комплектація Apple iPhone 15 Pro може не виправдати очікувань

«Кабель передачі даних для iPhone 15 Pro — продається окремо. Зарядка до 120 Вт, є USB4 Gen2. Довжина 0,8 м”, – повідомляє профіль. Нижче ви можете переглянути публікацію повністю.

Варто зазначити, що навколо цієї теми точаться певні суперечки, оскільки Apple зіткнулася з сильним тиском з боку різних організацій і навіть економічних блоків, таких як Європейський Союз, щодо адаптації до універсального стандарту для зарядних кабелів. Намір полягає в тому, що завдяки цьому буде зменшено кількість електронних відходів на планеті.

З огляду на це, необхідно буде дочекатися офіційного запуску продукту, щоб дійсно знати, чи чутки, поширені в соціальних мережах, насправді правдиві. За припущеннями, презентація iPhone 15 має відбутися на другому тижні вересня, можливо, 13 числа.

Цікаво: Apple iPhone 15 Pro отримає процесор із вражаючою продуктивністю.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version