Home Новини сучасних технологій Garmin висміює час автономної роботи нових Apple Watch Ultra

Garmin висміює час автономної роботи нових Apple Watch Ultra

0

Компанія Garmin вирішила згадати роки ворожнечі між Samsung і Apple, опублікувавши пост, в якому висміюється новий конкурент: Apple Watch Ultra. Бренд, який безумовно домінує на ринку спортивних годинників, порівняв час автономної роботи своєї продукції з новим розумним годинником компанії Apple.

За даними консалтингової компанії Counterpoint, Apple є компанією, яка продає найбільше розумних годинників у світі, займаючи 36,1% ринку в першому кварталі цього року. Samsung займає друге місце з приблизно 10%, а Huawei йде відразу за ним з 7,2%.

Цікаво: Garmin випустила розумний годинник схожий на Apple Watch SE.

Garmin знаходиться на шостому місці, але це перший, про який користувач думає, коли йому потрібен продукт, орієнтований на практику фізичних вправ або більш інтенсивну діяльність. Apple Watch Ultra — це відповідь Apple на цей ринок, і, здається, мета досягнута, принаймні, коли справа доходить до провокації тих, хто відповідає за соціальні мережі.

Цікаво: Apple вдосконалила просторовий персоналізований звук Sony.

Garmin порівнює Apple Watch Ultra з Enduro 2

«Ми вимірюємо термін служби акумулятора місяцями. Не за кілька годин", - йдеться в дописі в офіційному Twitter Garmin. Провокація була зроблена минулої суботи (10) і стосується, звичайно, часу, протягом якого Apple Watch Ultra обіцяє триматися подалі від розетки, порівняно з Garmin Enduro 2, годинником з тією ж пропозицією, що й запуск компанії Apple - принаймні щодо спорту.

Що стосується Garmin, Enduro 2 працює від сонячних батарей, може забезпечити до 150 годин відстеження з активованою антеною GPS і відстежує різні аспекти активності та користувача у великому списку тренувань. З увімкненою зарядкою фотоелектричних панелей компанія обіцяє до 35 днів роботи смарт-годинника лише на одній зарядці.

Apple значно збільшила заряд батареї Apple Watch Ultra в порівнянні з іншими моделями. Незважаючи на це, за звичайних умов використання, за словами компанії Apple, він залишається подалі від зарядного пристрою протягом 36 годин або 60 годин у режимі низького енергоспоживання.

Цікаво: Купувати новинку iPhone 14 чи чекати наступне покоління? Основні чутки про майбутній iPhone 15.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version