Реклама

Декілька порад, як правильно обрати зарядний пристрій для телефону

Останні Новини

Сучасні моделі смартфонів можна заряджати звичайною зарядкою, або ж безпровідною. Сьогодні мова піде про другий варіант, а саме як правильно обрати та на що звертати увагу. Важливо пам’ятати, що для початку потрібно взагалі вияснити чи телефон підтримує такий тип заряджання. Бо як би там не було, але деякі нові моделі не мають цієї функції. Якщо ви не впевнені точно, то можна прочитати це в описі телефону.

І так, розпочнемо із найголовнішого. Всі знають, що зарядні пристрої звичайні мають певний тип роз'єму (USB-C та micro - USB), який повинен відповідати роз'єму телефона. З бездротовими зарядками та ж сама історія. Можливо, звучить дивно, але так і є. Тут справа не в роз'ємі, а в типі ключа. У всіх телефонах, включаючи iPhone, стандарт зарядки Qi. Раніше цих стандартів було більше, але залишився лише один ось цей. З цієї інформації вже стає зрозуміло, що один із критеріїв вибору зарядного пристрою - це підтримка Qi.

Цікаво: названо причини, чому не рекомендується залишати зарядний пристрій в розетці

Окрім повністю бездротових зарядок, є ще й такі, які мають шнур. Це корисно в тому випадку, якщо телефон потрібно і заряджати, і користуватись ним. Якщо вас цікавить саме такий тип зарядного пристрою, то звертайте увагу на роз'єм. Звісно, потрібно щоб він співпадав з смартфоном. Але якщо у вас нова модель та не iPhone, то скоріше за все у вас роз'єм USB-C. Такий тип більш потужний та швидкий. З ним телефон буде відновлений за менший проміжок часу, а це інколи дуже важливо.

Останній критерій вибору зарядки - швидкість відновлення батареї. Кожен смартфон має встановлений час на повне заряджання акумулятора. Цей час встановлює виробник. Бездротові зарядки теж повинні відповідати вимогам телефону. Звісно, якщо ви просто візьмете зарядний пристрій із підтримкою Qi, то ваш ґаджет зарядиться, але питання в тому, як швидко.

Одна і та бездротова зарядка різні пристрої відновлює за різний проміжок часу. Це пов'язано із сумісністю з телефоном. Наприклад, найякісніша зарядка може швидко зарядити iPhone, але повільно відновлювати Samsung, і навпаки. Тому дуже важливо підбирати зарядний пристрій саме під свій ґаджет. Тоді ви зможете насолодитися цим пристроєм на повну і помітити його справжні переваги.

Варто знати: Як перевірити на працездатність зарядний кабель для Android – смартфона

Важливо пам'ятати, що яку б дорогу, потужну та якісну зарядку не купила людина, вона завжди буде повільніша, ніж стандартний зарядний пристрій з проводом. Тому, заряджати смартфон бездротовим пристроєм потрібно тоді, коли є багато часу, наприклад вночі.

По характеристиках ніби усе зрозуміло. Залишилось кожному лише визначитись з зовнішнім виглядом. Безпровідних зарядних пристрої зараз стільки, що очі розбігаються. Можна підібрати просто зручний, а можна такий, що і інтер'єр доповнить. Тут все в ваших руках. В інтернеті є безліч магазинів, де такі зарядки можна придбати та ще й порівняти ціни, та обрати найвигідніший варіант.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Аналітики прогнозують падіння акцій компанії Apple

Сьогодні з’явився цікавий звіт, який пов’язаний з компанією Apple. Аналітики прогнозують падіння акцій компанії Apple. Таку заяву зробили...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -