Home Новини сучасних технологій Декілька порад, як вигадати дійсно надійний логін

Декілька порад, як вигадати дійсно надійний логін

0

На який сайт в інтернеті не зайди, кругом потрібна реєстрація. Під час цього процесу люди часто допускаються однієї помилки – не думають про важливість логіну. Всі вважають, що найголовніше це пароль. Якщо він надійний, то все інше ролі не грає. Саме тому, усі вже навчились вигадувати паролі, які тяжко вгадати, вставляють туди великі та малі букви, цифри, символи, але от про логін забувають і це також небезпечно. На жаль, більшість інтернет сторінок не дають можливості вигадати логін такий, як ви собі хочете, замість цього пропонують просто вписати номер телефону або ж електронну адресу. Тут є свої плюси та мінуси. Із позитивного – ви навряд чи забудете логін такого типу. Із негативного – легко отримати доступ до сторінки. Ну але з цим нічого не зробиш, бо там де не можна вигадати для логіна свій варіант, залишається лише для надійності створити надскладний пароль, який ніхто не зможе відгадати. Насправді ж, сьогодні мова піде трохи про інше. Ми поговоримо, як ж правильно створити свій власний логін, щоб його ніхто не зміг вгадати та зайти до вас в профіль.

Отож, найголовніше правило - надійність. Не варто вигадувати логіни, з яких кожен може дізнатись інформацію про вас. Наприклад, дехто просто пише своє ім'я, прізвище та дату народження. Так робити не варто. Ще потрібно врахувати той факт, що на сайтах може бути дуже багато користувачів, тобто велика кількість логінів уже буде зайнята. Можна цифри використовувати на початку логіну, а потім ще й декілька добавити в кінці. Або ж як варіант, можна вставляти цифри після кожної літери. Це дійсно буде тяжко вгадати, а до того ж ваш логін буде точно оригінальний та відрізнятись від інших. Також можна використовувати назви професій або ж роду заняття. Єдине, це вам потрібно буде писати все латинськими буквами, адже майже немає сайтів, де для входу можна використовувати українські.
Люди користуються ще одним оригінальним варіантом - замінюють букви на цифри. Наприклад цифру "4" пишуть там, де повинна бути літера "Ч", або ж "8" замість "В". Таких комбінацій можна вигадати безліч, аби фантазії вистачило.
Окрім цифр та букв можна використовувати символи. Це може бути тире, знак оклику, знак питаня, нижнє підкреслювання і т.д. Якщо вигадали логін з використанням цих символів, то сміливо використовуйте.

Цікаво: Поради, які допоможуть зберегти ваші персональні дані на смартфоні

Ще одне важливе правило при виборі логіну, він повинен бути такий, що швидко запам'ятовується. Всі знають, що паролі і логіни краще ніде не записувати, а запам'ятати. Тому краще писати щось таке, про що ви точно не забудете. Хоч ім'я та прізвище це найлегше, що можна відгадати, але якщо добавити цифри та знаки, то таку комбінацію теж можна використати. А замість дати народження можна вписати дату якоїсь важливої події, яку ви точно ніколи не забудете.

Отож, варіантів вигадати надійний логін багато. Головне пам'ятайте, що це повинна бути назва з різними символами та літерами, а також те, що легко запам'ятати. Чим оригінальніший та складніший логін, а також пароль, тим тяжче буде зловмисникам отримати доступ до вашого профілю.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version