Home Новини сучасних технологій Розповідаємо, як переглянути історію YouTube на смартфоні

Розповідаємо, як переглянути історію YouTube на смартфоні

0

Даний матеріал буде корисний тим, хто хоче побачити відео, яке вони вже дивилися в додатку, та/або для тих, хто хоче знати, що вони вже бачили; подивіться, як відтворити це крок за кроком.

Цікаво: YouTube Music тестує великий оновлений інтерфейс списку відтворення на Android.

Перегляд історії Youtube – це процедура, яку можна виконати за кілька простих кроків на вашому мобільному телефоні. Ця база даних збирає всі відео та короткометражки, відтворені користувачем в обліковому записі Google . Таким чином, ця функція корисна для користувачів, які хочуть швидко знайти раніше перегляданий контент. Додаток , доступний для мобільних телефонів Android і iPhone ( iOS ), також дозволяє стерти історію YouTube або призупинити функцію, яка зберігає відео, які переглядає користувач. Перегляньте підручник нижче.

Крок 1. Відкрийте програму Youtube і на головному екрані натисніть «Бібліотека». Потім перейдіть до «Історії»;

Крок 2. Потім програма відобразить історію всіх відео та короткометражок, відтворених у вашому обліковому записі. Торкнувшись трьох вертикальних крапок, ви зможете отримати доступ до інших функцій, пов’язаних з історією. Для цього перейдіть в «Елементи керування історією»;

Крок 3. Торкніться «Очистити історію переглядів», якщо ви хочете очистити історію переглядів відео в обліковому записі. Потім знову натисніть «Очистити історію переглядів», щоб підтвердити дію;

Цікаво: Розповідаємо, як поділитися відео YouTube на Snapchat.

Крок 4. Також можна відключити функцію, яка показує відео, переглянуті користувачем. Для цього натисніть кнопку «Призупинити історію переглядів». Потім перейдіть до «Пауза», щоб завершити дію.

Цікаво: Зациклювати відео YouTube легко: ось як.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version