Home Новини сучасних технологій Розповідаємо, як поділитися відео YouTube на Snapchat

Розповідаємо, як поділитися відео YouTube на Snapchat

0
Розповідаємо, як поділитися відео YouTube на Snapchat

Snapchat випустив оновлення, яке нарешті полегшує обмін улюбленими новими або старими відео зі своїми підписниками Snap, навіть включаючи корисний візуальний матеріал для кліпу.

Функція повинна працювати на iOS та Android, тому незалежно від того, який телефон ви використовуєте, виконайте наведені нижче дії, щоб поділитися відео.

Як поділитися відео YouTube на Snapchat

  1. Відкрийте додаток YouTube і перейдіть до відео
  2. Торкніться значка "Поділитися" під відео
  3. Торкніться значка Snapchat
  4. Зробіть знімок і натисніть «Надіслати», щоб поділитися ним

Це так просто – ви можете додати невеликий ескіз відео, яким ділитеся, а віджет навіть містить посилання, на яке ваші друзі та підписники можуть торкнутися, якщо вони хочуть переглянути відео.

Це буде дуже корисно для обміну новими відео, але, ймовірно, це також буде корисним для творців контенту, які хочуть попередити своїх шанувальників про нові завантаження на їхні канали YouTube.

Насправді, нове доповнення — це в основному наклейка для YouTube, яка дозволяє вам організувати знімок так, як ви хочете, і все одно дає вам доступ до фільтрів та ефектів, але, очевидно, не дозволить вам вставляти в розділи відео, щоб люди бачили правильно там на Snapchat.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version