Home Новини сучасних технологій Декілька важливих правил при виборі Power Bank

Декілька важливих правил при виборі Power Bank

0
Декілька важливих правил при виборі Power Bank

Портативні батареї, або іншими словами Power Bank, активно використовуються власниками смартфонів та активно випускаються різними брендами. Якщо декілька років тому в магазинах стояло по кілька моделей приблизно однакової ціни, то зараз ситуація дещо змінилась. Кожна компанія хоче вигадати щось оригінальне та створити дійсно гідний Power Bank, котрий буде користуватись популярністю. На фоні цього з’явився великий вибір моделей і користувачі не знають, яку краще вибрати. Пропонуємо ознайомитись із критеріями, які точно варто оцінювати перед покупкою.

Цікаво: Powerbank від Xiaomi з батареєю як в електромобіля

Усі обирають Power Bank по місткості, тому й ми розпочнемо з цього. Для початку варто оцінити при яких умовах буде використовуватись батарея та як часто. Якщо вона купляється для одноразових заряджань, то можна звертати увагу на дешеві моделі місткістю до 10 000 мАг. Power Bank з місткістю 10 000-30 000 мАг підходять для регулярного використання декілька разів підряд. Але тут варто також врахувати, що місткість потрібно брати з невеликим запасом, щоб потім не виникало неприємних ситуацій.

Наступний нюанс – виробник. Відомі бренди не ризикують своєю репутацією та випускають моделі, які дійсно відповідають заявленим характеристикам. Це означає, що прописана місткість дійсно буде такою. До того ж буде гарантія та можливість зробити обмін/відремонтувати. Якщо ж людина купує Power Bank сторонніх невідомих брендів, то варто хоча б відгуки прочитати. Хоча в такому випадку варто розуміти, що нічого особливо хорошого чекати від пристрою не потрібно.

Далі про роз’єм. Для початку, він повинен відповідати тому, що вмонтований у смартфон. Якщо портативна батарея розрахована для користування усієї родини, то їх пристрої теж варто оглянути та зрозуміти, чи є потреба купувати Power Bank з кількома різними входами. Від цього також буде залежати ціна. Не забудьте, що один вхід завжди розрахований на зарядний пристрій самої батареї.

Цікаво: Відомі технічні характеристики смартфона Moto G Power (2022)

Ну й останнє – додаткові функції. Декому потрібно обов’язково мати можливість заряджати пристрій швидкою зарядкою. Це буде коштувати додаткових грошей, врахуйте це. В такому випадку до Power Bank смартфон буде достатньо просто прикласти. Для зарядки смарт-годинника обов’язково мати зарядку мікрострумом. Тільки в такому випадку заряджання не принесе шкоди.

Отож, не обов’язково купувати дорогі моделі. Важливо лише, щоб Power Bank був відомого бренду та відповідав вимогам користувача. Цього цілком достатньо. Якщо ж важливими є додаткові функції та велика місткість, то потрібно бути готовим до високої ціни.

Цікаво: Перераховано основні правила покупки Powerbank для смартфона.

NO COMMENTS

Exit mobile version