Home Новини сучасних технологій Powerbank від Xiaomi з батареєю як в електромобіля

Powerbank від Xiaomi з батареєю як в електромобіля

0
Powerbank від Xiaomi з батареєю як в електромобіля

В Китаї повідомили про прдаж Xiaomi Mijia Outdoor Power Supply 1000 Pro. Це портативна батарея потужністю 1800 Вт. Вона повністю захищена від пилу та бруду, а також дозволяє занурення в воду в виключеному стані до метра. Яка ж буде ціна? Точно не маленька.

Цікаво: Усе про новенький фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 6

Батарея використовує гібридний літієвий акумулятор, який використовують в потужних електрокарах. Її вага становить майже 17 кг, але завдяки всім характеристикам вона і дозволяє використовувати її в будь-яку погоду без захисту. Якщо говорити про ціну, то в роздріб вона становитиме майже 1000 доларів.

Xiaomi Mijia Outdoor Power Supply 1000 Pro має ємність 280 000 мАг, витримує 1000 циклів без зношування батареї і без втрати ємності. В конструкції знаходиться 21 датчик, який контролює тепло, тобто безпека гарантована усім власникам. Але є ще один дуже цікавий факт. Батарею можна використовувати як резервне джерело електрики в будинку, а все завдяки двонаправленому інвертору. Одночасно можна підключити до 13 пристроїв.

Максимальна потужність Xiaomi Mijia Outdoor Power Supply 1000 Pro 1800 Вт. Її можна заряджати від сонця, звичайної розетки або прикурювача в машині. Загалом, на повну вона заряджається за трохи більше як півтори години.

Цікаво: Як перші користувачі оцінили Xiaomi 12S Ultra?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version