Реклама

Для чого масово скуповують старі банківські картки і чи безпечно їх продавати

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Вже всі звикли до того, що розраховуватися за певні товари та послуги можна за допомогою банківських карток, а не тільки готівкою. Окрім банківських карт, популярність набирає й спосіб оплати за допомогою смартфона або ж іншого розумного пристрою, до якого прикріплена банківська карта. Це все цілком зручно і безпечно, тому логічно, що користувачів банківських карток стає все більше і більше, і протягом найближчих декількох років практично все доросле населення України буде використовувати картку для оплати товарів та послуг. Враховуючи таку популярність банківських карток і їх кількість, в Україні з’явилися люди, які готові за певну суму придбати стару банківську картку, термін придатності якої закінчився. Відповідні оголошення можна знайти як в соціальних мережах, так і на майданчиках купівлі – продажу. В даному випадку виникає логічне запитання, для чого масово скуповують старі банківські картки і чи безпечно їх продавати.

Як ми писали вище, банківські картки стали популярними, через що ними зацікавилися деякі люди, які ще називаються колекціонерами. Так, мова зараз піде про колекціонерів, які за певну суму готові придбати стару банківську картку і чим вона буде старіша, тим більшу суму за неї готові віддати. Це цілком логічно, враховуючи не тільки факт великої кількості банківських карток, а ще й того, що їх випускають багато банків, та ще й з різними дизайнами.

Якщо говорити про старі банківські картки, термін яких закінчився більше 10-ти років тому, то тут цінність має не тільки вік картки, а ще й те, хто випустив цю картку, оскільки з тих пір велика кількість банків збанкрутувала. Також ціниться індивідуальний дизайн картки, особливо, якщо він приурочений до певної події.

Відповідно, про певну вартість якоїсь картки складно говорити, оскільки кожен колекціонер шукає ту чи іншу карту і готовий віддати за неї різну суму.

Стосовно безпечності продажу старих банківських карток. Скажемо так, нічого погано в цьому нема, оскільки така картка вже непридатна для розрахунку. Окрім цього, за допомогою старої банківської картки, колекціонер не зможе дізнатися якусь конфіденційну інформацію про її власника. В даному випадку, якщо ви хвилюєтеся за продаж своєї старої картки, то можете відкласти її в шафу і через 10-20 років продати дорожче.

Також нещодавно було названо 3 причини, чому краще користуватися двома картками ПриватБанк, а не одною.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям назвали 5 ознак того, що їхній Viber прослуховують

В мережі неодноразово повідомляється про витоки конфіденційної інформації в інтернеті. Найчастіше, відбувається це через халатність сервісів, якими користуються мільйони...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -