Home Новини сучасних технологій Додаток Google Play Music офіційно закритий

Додаток Google Play Music офіційно закритий

0

Компанія Google почала поступовий процес закриття свого музичного потокового сервісу Google Play Music ще в жовтні. Тепер додаток Google Play Music офіційно закритий, остаточно і безповоротно, для всіх користувачів по всьому світу.

Додаток Google Play Music офіційно закритий

При відкритті сторінки music.google.com або додатки на Android і iOS, користувач отримує лише повідомлення “Google Play Music is no longer available” (Google Play Музика більше не доступна).

В якості альтернативи пропонується перенести аккаунт і фонотеку, в тому числі плейлисти і завантаження, в YouTube Music протягом обмеженого часу. Також можна зберегти собі на пристрій фонотеку до кінця місяця, видалити історію рекомендацій або видалити фонотеку.

Розробники попереджають, що якщо користувач не зробить цього зараз, то вся його музика буде автоматично видалена. Перейти на новий сервіс або скачати свою фонотеку необхідно до кінця місяця, інакше всі дані пропадуть.
Нагадуємо, що Google також закриває сервіс обміну 3D-моделями Poly.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version