Home Новини сучасних технологій Google Play Music припиняє діяльність у грудні

Google Play Music припиняє діяльність у грудні

0
Google Play Music припиняє діяльність у грудні

Декілька тижнів тому, ми уже говорили про те, що YouTube Music готується до відмови від Google Play Music. Сьогодні ж, ми отримуємо інформацію, що Google покладає всі свої зусилля на перехід до YouTube Music. Так як, Google Play Music припиняє свою діяльність у грудні 2020 року.

Першими, для кого додаток Google Play Music буде недоступним стануть Нова Зеландія та Південна Африка. У даних регіонах передача музики через даний додаток буде недоступна уже в вересні. Інші країни втратять доступ до Google Play Music у жовтні. Тут будуть скасовані усі підписки, видалені списки відтворень та весь вміст у бібліотеках користувачів. І уже у грудні 2020 року додаток повністю перейде до YouTube Music.

Щодо переходу, то Google уже декілька місяців оснащує YouTube Music новими функціями. Додається тут нова вкладка “Огляд”, нове оновлення сторінки програвача та інші інтеграції із службами Google.

Джерело: blog.youtube

Як ви відноситесь до такого переходу? Який додаток зручніший для Вас? Чекаємо Вас у коментарях.

Рекомендуємо: WhatsApp Отримує Нову Функцію.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version